Monday, March 20, 2006

Sekarang ni ramai orang demam demam dan sakit sakit ... Anak anak aku, Akmal Syafiq, Nurul Iman dan Aisyah masih lagi ada Demam ler , Selsema ler .... Jan lepas kena demam teruk, kena cirit birit lak ... Asrul lak demam demam .. ni baru nak kebah ....

Kat luar kalau tengah hari, punya ler panas ... sampai terus insaf gitu ala ala mengingatkan kita akan Padang Masyhar gitu ....

Maka terimalaaaaaahhhhhh ................................

Hairus tgh tekun angkat berat ... dia kata sari tak buat, rasa macam nak DEMAM badan ... konon konon ler .....

Kamal lak kalau tak berjemur dan bersiur siur satu hari, dia kata macam badan ni DEMAM DEMAM gitu ..... so terpaksa ler ikut dia round site ... kerabat Tank ker apa pelbagainya ...

Aiiiyyyoooooo ... perlu ker nak pakai SPEC MATA HITAM dah senja senja ... ala ala taruh kat atas kepala tu kira latest fashion statement ler .... anyway, cermin mata tu Kamal yg kasi buat hadiah untuk dia orang ... RM 8.50 satu!!!! Hairus punya rasanya RM 9.00 ajer !!! Dia orang tak tau apa itu demam .... janji dapat lepak lepak dan malas malas kira kira OK ler tu ...

Semua nya sembang sembang senja hari pasal Jan demam, Asrul Demam , Salleh Demam, Anak Ghaz demam,Anak Dia demam ... demam dan demam ....

Salsabri terpaksa potong rambut pendek ... sebab rasa macam nak demam demam ngan rambut yg panjang ni ....

Asrul ... ala ala poyo sebab baru lepas baik demam .....

Kami semua terpaksa jadi Ninja Turtle (oooppsssss ...) sebab tak larat nak sedut debu debu yang begitu ler mesra alam kat sini ni ....

Dan perlu ker untuk berposing di atas Tank????

Saya bab bab demam tu kira OK ler jugak Bang ... sebab saya dah di "semah"kan ... tengok kelar kelar di dahi saya tu ... haaaaaaaa bukan sebarangan orang tau !!!

Kalau posing lain kali tangan tangan tu kena berada di tempat tempat yang sewajarnya lahhh kalau tak ... mmmmmmm (Ni kena cari sendiri ler yaaa)

2 comments:

  1. Cian Akmal Syafiq, Nurul Iman dan Aisyah... Sekarang memang musim demam.. anak2 sedara I pun semua demam.. ye la.. kejap panas, kejap hujan..

    ReplyDelete
  2. Ms. Hani..ujan rahmat d bumi M'sia..ahakss..mm me too baru baik dr demam *v*

    ReplyDelete