Monday, January 21, 2008

Arif Rafe In Town

Hari ni PM announcekan yang lusa Thaipusam, KL pun cuti jugak .... so rasa seronok ler ... at least dapat santai santai gitu kaaannnnnn

Since aku tak leh nak ke mana mana nih, rasa rasa nya kerja agak bor bor gitu ... sebab tak banyak yang kena buat ....

Kebetulan hari ni Kedah cuti sebab birthday Sultan Kedah, so Ariff Nasiruddin ataupun nama glamer dia ARIF RAFE datang melawat kita orang sebelum dia balik ke Kedah semula .....

Maka Terimalaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ............

Mula mula jumpa Arif kat CM, (dengan Handphone baru dia), agak terkejut jugak .... sebab fashion rambut dia yang ala ala Jinjang (Ada ker lagi orang sekarang guna term JINJANG???) dah tukar jadi fesyen nerd sangat!!!!!

Apa apa pun , Arif Rafe .... semuga selamat sampai ke Gurun .......

5 comments:

  1. che ghazz,

    baguslah dah buang sawang labah labh...hehehehhehe. makin sihat si ros tu. Bila ko nak cari pacar untuk dia...anak dara terkaya di asia tenggara......ko kirala kat khairul.....

    ReplyDelete
  2. salam...
    setujukah malaysia maju 2020 hanya milik insan juara?

    ReplyDelete
  3. Abu Ikhlas;

    Ammbboooiiiii ... bukan senang nak kira anak orang noooo ....

    ReplyDelete
  4. Salam

    sekarang dah tak kerja Labuan ker???

    suka tengok gambar anak anak kat entry bawah tu ...

    cute sangat sangat

    ReplyDelete
  5. hi...are u spend a lot of time in labuan?..need your advise..
    What if I plan to move and work to labuan..is it aadvisable?..is it boring place??and..few people said...duuuun lah carik penyakit dok labuan..true?

    noreh jones

    ReplyDelete