Sunday, June 15, 2014

Kung Fu Master

Menuntut ilmu walau sampai ke Negeri China sekali pun .... Itulah adalah kata kata perangsang yang selalu aku dengar di ucapkan oleh orang tuaku ...

Berkata pasal ilmu ni kan, aku hairan , Kat ceruk sini, dah ler siaran telivisyen tu melalui satellite, tapi kan, acapkali aku ambik gambar bebudak lelaki kat kawasan ni, pasti dia orang akan pose ngan aksi aksi Kung Fu dia orang .... mana dia orang belajar ek?

Maka terimallaaaaaahhhhh .....

Aiiyyyoooooooo ..... Semuanya dah cukup sedia dik, tapi burung tu macam mana? Nanti kena patuk nanti baru tauuu!!!!

hum sath sath hain Inilah aksi dia orang ... keluar dari kolam terus nak bersilat!!! Aiiyyooo very the berkilat kilat onessss!

Bayangkan lah kalau tetiba dia orang datang tgh malam ... pasti tak nampak apa apa!!!

Tak ada kena mengena ngan kung fu ... hanya sebagai penutup kalam ...

3 comments:

  1. hahaha.. takut nya tengok gambar nie..
    Berkilatssss...

    Eh.. kumbang tu sekali nengok macam perisai pahlawan..

    ReplyDelete
  2. oiii...huhuhu..terkesima melihat depa...hihi

    * myblog nothing intresting la...story biaser2 jer...but ur blog really enjoy it to visit!...hihi

    ReplyDelete
  3. Dear Ann ... sebab story biasa ler nak baca kannn .... kita sama sama share men-share ... SHARING IS CARING!

    Adik ... Berkilatsss itu Menanawan

    ReplyDelete