Wednesday, September 28, 2005

Black Out


Black Out - Dark Pitch ... Itulah pemandangan dari balcony banglo kita orang pada malam tadi ... Black Out lagiiiii So sapa sapa yang nak ambik klass lukisan tu, lukis ajer pemandangan malam di ketika black out ... senang guna warna hitam ajer!!!

Black Out …. Atau terputus bekalan api .. di antara kejadian yang sering terjadi di Sudan terutamanya pada musim panas. Adalah menjadi satu kemestian bagi setiap Rumah rumah atau pejabat pejabat mempunyai generator nya tersendiri …. Sebab kejadian terputus bekalan api adalah lumrah dan acap kali berlaku

Malam tadi rumah kami trepaksa lagi bergelap (dah dua malam berturut turut, dalam minggu ni) terputusnya bekalan api!!! Panas nya tu Tuhan ajer yang maha mengetahuinya …

Bertemankan lilin, torchlight dan apa sahaja bekalan tambahan bagi penganti bekalan electric yang terputus ….

Tetapi ini ada satu keunikan nya hidup kat sini …. Kalau kat Negara kita mana ada sat sat putus bekalan … so KUDOS to TNB!!!!!


Romantik? Hehehheeee Kami bermandikan cahaya lilin ... Kalau sejuk OK ler ... ni panaaasssssssss tuhan ajer yang tau


Inilah keadaan dalam bilik aku ... Gelap dan Romantik ... (Sebenarnya atas katil tu ada Arznel tgh main games!)

No comments:

Post a Comment