Friday, September 23, 2005

Cairo / Kaherah ..... Uniknya

Apabila aku memberitahu kawan kawan yang aku akan stop-over di Cairo, boleh dikatakan semuanya mengeluarkan statement yang sama ...

"Jaga-jaga, orang Mesir kuat PENIPU!" or " Be careful, orang Mesir memang tak leh di percayai!!"

Hati ni naik takut jugak ler ... iyalah kita ni pun bukannya berani sangat .... walaupun ini bukan kali pertama ke sana kann .....

Tetapi , Alhamdullilah, I really enjoyed my trip, and syukurlah , semuanya berjalan dgn selamat .


Ini ada sebahagian dari koleksi gambar gambar aku di sana ..... Mana dia PYRAMID? Hahahahhaaaaa ......


Lihat betapa gembiranya pemandu taxi ni .... siap tepuk tepuk tangan lagi menyanyi nyanyi !!! Ellllloooooooo nak bawak taxi ker nak jadi penghibur?




Inilah bilik hotel ku ... Di Marriot Cairo ... OK ajer tak ler secantik Marriot di DOHA, QATAR.

Di pintu masuk Hotel Marriot Di Cairo ... Aku suka akan ukiran ukiran nya .... Cantik kesenian Arab ....

2 comments:

  1. Thanks for the info, I added you to my favorites.

    If you are interested in make extra money I have a make extra money site.

    Feel free to drop by and tell me what you think.

    ReplyDelete
  2. Kami pun tinggal kat marriot kalau ke Cairo nie... heheheh!!!

    Kaedahnyer kan?

    ADamDryx

    ReplyDelete