Thursday, March 20, 2008

Bulan March Yang Sibuk ....

Lepak dan Santai di Awana Kijal ... merenung Laut China Selatan sambil menghirup udara segar yang berhembus .....


Bulan March 2008 ni agak sibuk sikit bagi aku ..... ke sana ke mari aku di buatnya ... dengan Pilihanraya (relevant lagi ker?), Anak buah aku kawin, Course, Mengajar , Demam, Bercuti Di Surabaya (perlu ker ?), AF6, dan pelbagai lagi ..... memang rasa tak duduk diam di buatnya ....

Pilihanraya pun dah berlalu ... sama ada relevant ker tak, yang pasti, suara rakyat telah di suarakan (yang tak mengundi tu, jangan cakap apa apa yaaaa...)

Dan Bulan ni jugak, aku telah ke PERMATA, AWANA KIJAL dan MARRIOT kerana ada course, mengajar dan workshop .... dan dalam bulan ni jugak, kami sekeluarga telah dapat pergi ke Surabaya ... naik AIR ASIA yang murah dan efficient gitu .....

Bulan March jugak bulan demam bagi aku ..... siap doktor kasi MC dua hari lagi suruh aku rehat!!!

Apa apa yang pasti .... semuanya telah berlalu ........ ni nak kena pergi ke LANGKAWI lak .....

Surabaya ... Indonesia di bawah jajahan Belanda selama 350 tahun .... dan di Hotel Majapahit inilah kemuncak resolusi Indonesia dan Belanda ... berkibarnya bendera Merah Putih dengan megahnya di sini lah bermulanya .....

5 comments:

  1. Dalam sibuk-sibuk tu, Abang Ghazali kena jaga kesihatan jugak...
    (Maaf, terleter.. hehehehehe)

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:35 PM

    Bila join Aramco ?

    ReplyDelete
  3. Indera;

    Terima kasih .... sekarang ni memang ramai org demam ... mungkin perubahan cuaca kot ....

    Anonymous ...

    Hehehheeeee ... perlu ker nak jawab??? Hahahahaha .... Tttuuunnggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. Anonymous8:34 AM

    or shall i say SA**C ? LOL.

    ReplyDelete
  5. Anonymous ...

    Tak baik speku speku taaaaauuu!!!

    Hahahahahaa .... No comment!

    ReplyDelete