Wednesday, November 08, 2006

Jemputan ke Majlis Aqiqah

Insya Allah, pada hari Sabtu ni, 11hb November 2006, kami nak buat majlis Aqiqah untuk Akmal Syafiq ....

So dengan ini saya ingin ler menjemput sesapa yang mengenali diri ini, untuk hadir ke majlis tersebut .....

Since computer kat umah dah kaput kena serangan petir ... so ni tulis kat office punya Internet ... so nak letak gambar pun rasa rasa nyer tak leh kot ...

Berikut ialah butiran lanjut nyer ....

Majlis Aqiqah Akmal Syafiq
11hb November 2006 / Sabtu
12 tengah hari ke 3 petang
145 Jalan BK 4/6
Bandar Kinrara
47100 Puchong

Kalau ada apa apa sila hubungi saya di 012 366 2465.

Kedatangan Tuan Puan amat kami alu alu kan serta kami nanti nantikan .... semuga ianya menambahkan lagi seri dan keberkatan majlis kami ....


Terima Kasih ......

1 comment:

  1. woit.. ni satu malaysia datang nanti nih.... :P

    ReplyDelete