Monday, January 26, 2009

Testing Gambar Besar

Tengah nak cuba pelbagai option yang ada kat BLOGSPOT ..... and tengah nak mencuba supaya gambar yang di letak tuh agak besar jadinya ....

Percubaan Pertama.


Maka Terimaaaallllaaahhh ............

Mad'ain Salleh ..... Tempat di mana kaum Nabi Salleh yang telah di laknat Allah .... kisah selanjutnya .... tunnnggguuuuuuuuuuuuuuuuuu ... (Ini kan baru nak buat testing baru kaannn)

8 comments:

  1. maner gambar besarnyerr.. ekeke
    me think thats d problem w blogspot akan otomatik kecikkan gambor tewwww.. pakeilarr wordpress abang ghaz .. salammmmz

    ReplyDelete
  2. en_me ....

    Itulah ... Nan Ado .... apa apa pun, I manually adjustkan ... kepada 40% ... so kalau tengok ada ler besar sikit ... tapi tak puas hati sangat hehehehehehe

    Wordpress .... mmmm akan di cuba ... nak tiru you, at least hari hari ada entry ... veranngaaannn ajer hehehehhee

    ReplyDelete
  3. Cantiknya gambar.....boleh mimpi aje lah....

    Uncle

    ReplyDelete
  4. Ghaz have you been already? the hotel yg arrange for the permission ke? How far away is it to Yanbu? We've been meaning to go but tak sempat2 (I blame it to Saiful yg tak pernah dapat cuti! 49 days carried forwardni!)

    Anyways please share your experience!

    ReplyDelete
  5. Cepat ler ceriter.... best nyer..

    Betui ke skrang dah tak perlu ada permission kat polis untuk gie melawat?

    Gambar tak perlu besar pun tak per.. sapa nak tgok besar besar boleh klik kat gambar dan open in new pages..

    ReplyDelete
  6. subhanallah... cantiknya.....

    ReplyDelete
  7. Abg Ghaz..salam..
    Da tak gambar masa kita ziarah makkah khamis lepas..
    nak 2,3 keping yang kes di Arafah tu..?

    Thanks..wassalam
    my email: rahman02@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Uncle ...

    Biasa biasa ajer ... u can do better than that kaaannn ...

    Siti;

    I have been there ... and I think you can browse kat Ustaz Abd Rahman ... lagi narrative lagi ... please email me kalau you nak detail ... sebab I dengar from Ust Abd Rahman, ada new regulations lak nak lawat situ ...

    Qasyah ...

    Gimmick ajer hahahhahaa

    Seri ...

    Masya Allah ... tabarakkallah ...

    Ustaz;

    Malam karang saya email kan photonya .. tapi saya tak ambik sangat pun .... bergaya ajer lebih hahahahhaa

    ReplyDelete