Thursday, July 10, 2014

Jacobs Stampede Lunch - 2014

Tadi sempena dengan Stampede 2014, JACOBS telah mengadakan STAMPEDE LUNCH 2014 di perkarangan tempat letak kereta.

Stampede adalah acara tahunan besar besaran di Calgary.  Tagline Stampede ialah ' THE GREATEST OUTDOOR SHOW ON EARTH".  Ianya berlangsung selama sepuluh hari pada setiap awal Julai.  Acara tahunan ini adalah acara kemegahan warga Calgary.  Untuk butiran lanjut, boleh layari di STAMPEDE.

Maka Terimalaaaaaahhhhhh ........


Inilah team Project Control kami, Jacobs dan Suncor untuk Well Pad program.  Dari kiri Lisa, Rochelle, Grace, Glady dan Monica.


Ada jugak yang berphoto-bomb nya .... nampak tak yang kat belakang tuh ... yg botak tuh hehehehe


Sementara menunggu gate di buka, dan cuaca pun elok, jadi kami just lepak lepak sambil menikmati keindahan cuaca.  Darren anak bujang yg paling muda di department kami.

Geng PC ....

Since Stampede kan, so thema pun kena ler ala ala cowboy gak kan.


Ramai nyer nak tulis nama ... anyway, ini semua dari department kami ... rasanya kami adalah orang yang pertama turun kot ... semua dah tak sabar dah !!!


Sebenarnya aku nak tangkap gambar Nicky dan suaminya Ross ... tapi biasaler , semua nak sama !


Rochelle lak mencelah ...


Monica lak enterframe.


Antara kawan baik aku, Yusof, Faisal dan Aziz (Aziz tak ler, sebab office dia kat DT)


Iqbal adalah orang yang pertama kawan kau di JACOBS.  Dia ler yang banyak bercerita ngan aku waktu aku mula mula sampai ke JACOBS.

video

Ada line dancing ...


Aku suka line dancing ... sebab dia agak teratur dan lembut susun tari nya ...


JJ dan Faisal ...

Keith (Baju hitam) adalah boss aku.




Keith kata ambik satu gambar tunjuk boot kami semua sama ...


Lagi line dancing


Walaupun panas ... namun tetap gigih


Kebanyakannya dah berumur ler


Tapi mereka tetap gigih


Ahmad Salleh ... dia dah pergi Site sekarang .. so memang susah ler nak jumpa lagi.


Bergambar bersama sama


Project Control Cow Girls ....

Anna posing untuk semua

No comments:

Post a Comment