Saturday, November 19, 2005

Alia Adeline ... Thai Princess / Puteri Thai

Alia Adeline ... namanya manis begitu juga dengan orangnya ... Pertama kali melihat wajah Alia, terus terpancul dari bibir ini yang dia ni Puteri Thai / Thai Princess !!! Orangnya manis dan lembut ...

Tulis banyak pun tak guna kan ...

Maka terimalaahhhhhh ....

Aiiyyoooooo ini ker Alia??? Tak, ni adalah makcik peminta sedekah kat depan WNPOC Office ... Aku baru ajer kasi dia 100 SD (RM 1.50) , tu ler dia tgh doakan untuk aku ... One things peminta sedekah kat Sudan ni yg aku suka ialah setiap kali kita kasi duit, pasti dia orang akan mendoakan untuk kita .... (mmmmm kalau kita tak kasi, dia maki ker???)

Yang ni lagi tak ada kena mengena ngan Alia ... ni adalah model model untuk T-Shirt OGP yg baru... Tapi kan, yang herannya , satu opis kata Alia ni cantik dan manis, tapi Si Wan kita tu yang bujang trang tang tang , nombor telipon Alia pun dia tak ada!!! Macam mana tu??? Sapa yang nak jawab???

Hehheheheee ... kalau ni ler yang aku katakan Alia tu, no wonder ler si Wan buat tak tau!!! Tapi ni bukannya Alia, ini adalah one of the TEA MAN kat WNPOC ...

Inilah baru Si Alia Adeline ... mempunyai wajah yang ayu dan manis .. bagaikan seorang Puteri Thai!!!


Bad tengah control macho bergambar dengan Alia ...

1 comment:

  1. mm..bila lah bley tgk pic 'puteri' yg ayu nie ek..hihi

    ReplyDelete