Sunday, November 27, 2005

Open House Di Sudan

Semenjak aku datang pada 11 November hari tu, ada ler beberapa jemputan OPEN HOUSE yang di buat di Sudan ... tapi bukan oleh orang Sudan!!! Orang Sudan tak reti nyer memenda ni semua!!! Oraaannggg kita jugak ler yang dok buat memenda ni ...

Pada malam Sabtu hari tu, aku rasa adalah Open House terakhir untuk tahun ni kot ... so sebagai penutup open house, dia orang buat agak besar besaran jugak ... dengar kata semua dia orang jemput!!! (Block F gabung ngan Faizul)

Sebab waktu belajar dulu terlupa nak ambik creative writing ........

Maka terimallaaahhhhhhh ......

Apa lagi kalau bukan Kharuf panggang yang menjadi menu utama ... Itu yang aku kejar dulu!!!

Ini Azrul ... dia kata dia rasa macam Celebrity kat Sudan ni .. mana mana dia pergi, pasti menjadi daya tarikan kepada orang orang Sudan ... iya keeeerrrr????

Azam .. kepenatan .. Sebab walaupun OPEN HOUSE ker apa ker, Masak kat Banglo tetap kena Masak!!!

Jan tersenyum girang dapat makan Kharuf panggang .... cuma MURTABAK PAK DIN ajer tak ada yaa Jaaannnnn!!!!

My Project Director ... sure boring dengar Rahim Wahab cite pasal finance stuffs tu!!! Amin dan Wira sampai toleh belakang lak lagi tu!!!

Bunga Bunga Mekar Di Padang Pasir ... Kali ini diterbangkan khas oleh HLE ...Tapi yg menyibuk nya si raymond tu ... buat buat tak reti lak!!! Jessica, Wei Li, Alia dan Nur ... Kecuali Nur, yang lain semuanya anak dara!!! Raymond tak kan anak Dara jugak kot!!!!

Aiiyyooooooo masing masing pose manja ker???? Senyuman dari Teruna Padang Pasir yang manis (bila ler lak aku gi rasa!)

Inilah Wira dah Hasrul ... Aku rasa Bapak Wira ni penyokong kuat PATA dan Proton ... sebab belum apa apa lagi , dia dah namakan anak dia WIRA PUTRA (Claasss tak??? Pass tu sah sah Proton bubuh nama kete Wira dan PUTRA ... Tahun Melawat Malaysia pun gunakan mascot WIRA ... aiiiyyyoooooo!!!!!)

Ramainya tetamu yang hadir ....

7 comments:

  1. ms vios6:04 PM

    Bestnya makan2!

    ReplyDelete
  2. wahh! cam sedap jer karuf tu..hihi..mhabiskan hujung2 Syawal, sini pun non stop open house.

    ReplyDelete
  3. Itulahh seronoknya dapat jemputan makan ... kita makan dan makan dan makan ... hehehhee

    Tapi sedihnya tahun ni, tak sempat nak buat PUASA ENAM :(

    ReplyDelete
  4. A'kum Ghaz,
    Wah wah wah, orang kerja kat Sudan ni, tahu makan aje! Tengok gambar korang badan semua makin menjadi - protein diet la katakan... Kirim salam la kat selebriti-selebriti OGP kat sana.

    ReplyDelete
  5. Waalaikum mus salam Dian ...

    Tu ler ... nanti kalau Arif datang sini, kalau dia kata dia tak lalu makan ker atau kurus ker ... you kena fikir banyak banyak kali tau!!!! hehehhee

    So macam mana ... you nak propose potong elaun kita orang ker???? Hehhehehehe

    How about your BLOG? Apa address nyer?

    Selebriti2 OGP sibuk buat Show ... mengalahkan Mawi lagi!!! Kalau tak percaya tgk nanti dalam artikel majlis kawin kat Sudan ...

    ReplyDelete
  6. wah..ader yg berbakat ek kat sana..nti u buat la entry pasal 'artis2' tu n letak muka2 dorang ek..kasi glamer lagi...hihi

    ReplyDelete
  7. Bestnye ramai orang2 Melayu, boleh cakap Melayu sama2...

    Aku ni dah lama tak merasa cakap Melayulah, taip bahasa Melayu je..

    isy, isy, isy....

    salam perkenalan

    ReplyDelete