Wednesday, January 04, 2006

Team Building Nite At P2 Camp

Pada petang Jumaat yang lepas, maka kita orang telah ramai ramai di jemput untuk menjamu selera tajaan SUDANPILE … iya ler dia kasi TIGA ekor Kharuf untuk kita orang lapah kannnn …

Petang tu di jadikan petang untuk ala ala macam TEAM BUILDING ler …..

TEAM BUILDING ker PERUT BUILDING … ntah ler ….


Maka terimalaaaahhhhhhhhhh

Senyuman manis dari salah seorang tukang masak dia , TARIQ namanya …. Tapi yg boring nya dia orang ni, ari ari tanya aku mana gambar dia orang !!! Ingat kat sini ada ker kedai gambar ??? Printer Color pun tak ada !!!


Inilah MARKO , ketua tukang masak kat Camp kita orang …. Mamat suka dia, suka buat lawak pasal dia … perhatikan tangan dia ada discoloring sikit kan … so selalu ler jokes jokes Mamat pasal dia ni …. Sunyi lak meja makan tanpa Mamat sekarang ni … dia on R n R skg ni !!!

Ini bukan Tukang Masak …. Hanya Tukang Posing ajer …. Zahar dgn senyuman lebar dia!!! Siap nak pakai TOPI lagi lak tu !!! Anyway, topi tu dia orang buat sendiri ajer !!! Klllaaassssss gitu!


Zahar terlebih posing … takut lak air liur dia melilih !!! Tapi si John yg kat belakang tu siap buat tanda THUMB UP gitu!!! Bolleeyyyy!!!!

Masing masing dgn gaya yang tersendiri …. Nizam siap posing ala ala nak dapat the best lighting gitu!!! Hairus tu tak tau ler dia nampak ker tak!!! Perlu ker SUNGLASSES petang petang hari gitu????

Inilah setting dia ….. ber backdrop kan office kat Camp P2 … Siap boleh nampak Piperack lagi kat belakang tu …. Ni ler tempat keje kita orang … kat sini makan, kat sini tidur, kat sini keje …. Tak kemana mana pun!!! Very exciting!!!

Ini WILLIAM …. Macam machai ler kat sini …. Budak lagi!!! Tapi seperti yg aku kata ler .. kalau ambik gamabr dia orang ni … hari hari dok tanya aku mana gambar dia orang!!! Kkkkooosseeerrr!!!!

Inilah sebahagian dari Kharuf dan Daging Ayam untuk di BBQ kan ….

Aku suka warna dessert dia… very interesting and very the menarik ones …. Siap ada hias hias tomatoes dan carrot lagi lagi tauuuu!!!!!!

Ini lah so called BUTLER kita orang … siang malam pagi petang TETAP ngan TIE sangkut dia tu!!! Perlu ker itu semuuaaaaaaa!!!!!

Time untuk posing beramai ramai ..... Inilah adalah sebahagian dari team kita orang yg sekarang ni berada di Thar Jath

Makan Time .... Jan adalah orang yang paling gembira ... Ingat Jan ... balik nanti jangan lupa STOCK KICAP, SARDIN kitaaaa!!! Sebab kita orang selalu main masak masak ... dan ketua Chef dia ialah ROSMAN


Perlu ker si Arman ni nak ala ala usha boss waktu makan??? Perlu ker ini semua???

Panas panas ... berasap lagi ... kat belakang tu back drop camp tempat kita orang tidur !!!

Tak menang tangan .... simpang siur!!! Inilah jamuan kami pada petang / malam tu!!

Beratur dgn sabar menunggu giliran untuk ambik makanan.

Makan jangan tak makan ....

Semuanya tersenyum girannnngggg ...

Gigit jangan tak gigit!!!

3 comments:

  1. uih laaa.. ingat ke dok dalam banglo.. rupanya dalam kontena?

    ReplyDelete
  2. yu..huuu..banglo ya dik?..ahaks dlm kontena pun harus syukur gitu...ada aircond..x gitu ghaz...ahaks
    *tgk korang mkn tliur la plak nak mkn kari kmbg..kena cari rawa tosei kasi cicah...yummmy..hihihi

    ReplyDelete
  3. Adik ... Walaupun kontena tapi kita orang tetap bersyukur sebab dapat ada tempat berlindung gitu!!! Boolllleeeyyyy!!!

    (Ingat senang ker nak dapat USD tu???)

    ReplyDelete