Monday, March 19, 2007

Sunset in Labuan

Apa ingat pergi bercuti ker nak ber sun set sun set nih .... anyway , since aku duduk kat tingkat 7, and bilik ni menghadap Dataran Labuan yang mana kat belakangnya adalah laut .... so ala ala sementara menatikan menunggu azan berkemundang , ala ala feeling lite lite tengok sunset ....

Maka Terimalaaaahhhhhhh ........

Haaaaahhhh ambik .. ambik psoing posing gambar sendiri depan cermin kaaannn ... dah tak ada apa nak buat tuh!!!! Tapi perlu ker rasa nyer kalau ambik gambar tuh , ala ala nak pose / control hensem gitu gitu??????

Apabila malam melabuhkan sayapnya .... meratakan bumi dgn warnanya ... katil inilah tempat aku tidur ....

Berikut adalah pemandangan waktu senja di Labuan daripada Balcony hotel tempat aku menginap .....

Gambar di ambil pada waktu yg sama , cuma bezakan setting nyer ajer ...

Yg ni ala ala di photshoped kan ... agar warna warna awan tu nampak timbul ... tapi tak berapa menjadi sangat ...

12 comments:

  1. Wahhh... 1st pic tu HDR ker? Cool :)

    ReplyDelete
  2. Ghaz,
    Pertama kali singgah di blog yg begitu byk gambar! Cun la. Cantik pulak Labuan ni ye. Hehe.

    ReplyDelete
  3. ezdy ... thanks for dropping by .. aiiyyooo you are my Sifu maaaaa ...

    Sitinur ... Arigato ... you kan duduk sini ... sure tak perasan yg Labuan nih cantik hahahahahhaaaa

    ReplyDelete
  4. Anonymous2:42 AM

    Inspiring...superb editing work...

    ReplyDelete
  5. dok kat sheraton sebelah ujana kewangan/uk/financial park?

    btw ade kedai buah jual coklat kat dekat pic kete polis tu jual coklat murah. kedai lain rm6.5 tp kat kedai tu rm5 saje

    ReplyDelete
  6. Anonymous .... thanks ....

    Ken ... Waaahhh detail sekali ... you selalu ke Labuan ker???

    ReplyDelete
  7. The sunset pictures are beautiful.

    How long u'll be in Labuan this time?

    ReplyDelete
  8. Not long Sunflora ... Insya Allah this weekend I balik ke KL semula hehehhee ... tak sabar dah ...

    ReplyDelete
  9. Cuba Bro Ghaz ambil gambar bertemakan "Gambar orang sedang mengambil gambar, diambil oleh orang lain.." - Sebenarnya tema itu yang digunakan oleh Shin Chan masa dia menang pertandingan photo. Hehehehe

    ReplyDelete
  10. Tema gambar Bro Ghaz yang pertama tu lebih tepatnya - "Gambar orang sedang mengambil gambar, diambil oleh diri sendiri.."

    ReplyDelete
  11. Indera ... Peminat Shin Chan yaaaaaa hehehehheheee

    ReplyDelete
  12. Alamak, brader ni tau lak i from Labuan? Kantoiii...

    Yeah, shud count my blessing as Labuan Island resident. :)

    ReplyDelete