Tuesday, May 22, 2007

Self Potrait ... Maknanya GAMBAR SENDIRI laaa

Ramai bertanya ... kenaper aku tidak pernah meletakkan gambar aku ... walhal gambar orang kemain lagi aku olah dan edit pelbagai .....

Sebenarnya , aku bukanlah jenis yang CAMERA SHY gitu ker atau TAK PHOTOGENIC ker , atau pemalu ker .... eeelllooooo pemalu ker aku???? Cuma bila dah time ambik gambar tu, aku lebih suka untuk melihat selain dari diri sendiri hehehehheheee

Maka baru baru ni, waktu pergi ke Pulau Kuraman dan minggu lepas ke Pulau Papan, Rafei ada ambil banyak jugak gambar gambar aku ......

Maka Terimaaaaalllaaaaahhhhhhhhhhhh .................................

Mohamad Rafei Abd Rahman .... Iya ... dia lah ala ala Mentee aku kat sini ... sebab lepas nih, dia lah yang bertanggung jawab on the OWNER side bab bab Project Control nih ... ala ala aku dah turunkan ilmu gitu kat dia .... Dan aku jugak telah ajar dia to APPRECIATE LIFE gitu ... ala ala kalau weekend jangan ke opis, tapi pergi ke pantai gitu .... or pergi ambil ambil gamabr kat Taman ker .....

Sebenarnya , dalam air ni banyak anak anak ikan , ikan bilis ..... tapi sebab tak ada water proof punya casing untuk camera kan .. so ala ala tak nampak sangat ler .... cuma yang nampak betapa indah dan damai nya pantai di sini .....

Sambil ambil gambar, kena jugak renung renung ... mana ler tau , kot kot ada ikan JAWS ker ... TSUNAMI ker ... kaan kan kan .....

Madi ... pembawa Bot ... umur baru 21 tahun .... dan kat belakang tuh , aku and Rafei .. ni kita orang dah nak balik dah dari Pulau Papan .... Tambang ke Pulau Papan agak murah sedikit ... satu boat (boleh muat 8 orang) hanya kos RM 50.00 sahaja untuk pergi dan balik ....

Ini Di Pula Kuraman .... aku rasa Pulau Kuraman ni adalah macam National Park tuh kan .. so can't not take take anything maaaa .... so aku dan Rafei kan Rakyat Malaysia yang prihatin, so just ambil gambar ajer ... ..

Nak dengar suara suara panggilan Pulau .... cengkrang banyak sangat kat Pulau Kuraman ... tapi kita orang hanya ambil GAMBAR SAHAJA ..... tinggalkan semuanya untuk anak cucu nak tgk lak ... hahahhahahaa

Antara posing posing yang perlu untuk ambil gambar ......

Akhir sekali .... SENYUUUMMMMMMMMMMMMMMMMM .....

8 comments:

  1. Gila best hidup bujang ni.

    ReplyDelete
  2. Tak nak ler ... buat apa jadi GILE

    Hahahahahhahahaa

    ReplyDelete
  3. Tak nak ler ... buat apa jadi GILE

    Hahahahahhahahaa

    ReplyDelete
  4. wah wah wah amik gambar nyer pasal tak kisah basah pun yea!

    Huwaaaaa Ghax tu lah I pun tak nak baliks pun emtahler berbelah bagi ni.

    ReplyDelete
  5. CAAAKKKK....!!

    Bro Ghaz dah ambik gambar saya tu, jangan lupa hantar kat saya sekeping, tau..

    ReplyDelete
  6. Amboooiii Si Rafei..

    Dulu gambar kat office nampak pemalu. Sejak dapat sifu ni, gaya bukan main ranggi, lagi!!

    ReplyDelete
  7. eh kat mana pulau papan keraman tu? pantai timur ke? mengancam nampak nye

    ReplyDelete
  8. ghazzieeeee...
    d pix with d scenery background (blueish skies + lovely sea) is d best...
    suke bangat...

    btw, i hv upload an interesting pictures in my fp...
    i tau mesti u sukeeeeeeeeee...sal i pon sukeeeeeee ;)

    ReplyDelete