Tuesday, April 04, 2006

Di Office Khartoum

Sementara menunggu nak balik (anyway, aku dah berjaya secure a seat for today flight , instead of esok, aku balik ari ni yeaaaaaaa) kenalah pergi Office kannn ... sebab aku ni under the Project Management Central Team .... so aku based kat Khartoum .....

Office kat sini sunyi sepi .....

Maka terimallaaaahhhhh ....
Rania Abidin ... Gadis Manis dan Ayu ... amat perihatin tentang berat badannya ... Aku selalu kata badan dia tak gemuk dan dia tetap cantik ...

Ini tempat Rosmin, WA dan sebagainya ...... Rosmin ala ala malu malu kucing gitu ...

Inilah Project Secretary kita orang ... Maha namanya .... dia sebenarnya ada kelulusan sebagai Electrical Engineer tauuu ....

Aksi aksi malu oleh Taeseer .... Kata nya dia tak ready untuk bergambar ari ni hehehehhe ...

3 comments:

  1. Ghazz, kat seat depa tu..blue jaket OGP k..provide tuk depa gak ek..hikhikhik
    **dah t'bayang2 ke..wajah2 ceria yg akan myambut..'abg pulang..'..muhahaha

    ReplyDelete
  2. ghaz.. dah sampai mesia diam jerkk....

    bizi ek?

    minum kan aku teh tarik ok! huhuhuhu...

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:42 AM

    ghaz...perut buncitnye...kalah amno oiii...what u eating? tak berak ke?

    ReplyDelete