Monday, April 24, 2006

Hari Pertama Di Malaysia

Waktu sampai sampai kat KL, sure ler penat and jet lag gitu .... tapi biasalah , semuanya itu tidak menjadi hal ... sebab gembira sangat dapat ketemu orang orang yang tersayang .....

Maka terimalaaaaahhhhh ......

Siapaler yang pagi pagi ni dah sibuk sibuk nak snap snap gitu!!!

Nurul Iman ..... tetap susah nak posing posing ni ... tak kira ler pagi ker bila ker ...

Akmal Syafiq .... Dia rasa pelik dan hairan tgk aku .....

Baru nak belajar merangkak ... skg ni dok tgh sibuk angkat punngung

Akmal Syafiq .... selepas beberapa jam pun, masih anggap aku stranger lagi (As of matter of fact, selepas 5 hari baru dia selesa and comfortable ngan aku)

Senyuman manis dari wajah wajah kesayangan ....
Buah hati ku ....
Hehehehhee ..... puas dan kenyang selepas menyusu ....

Hiasan bunga di lobby Mandarin Oriental

Bunga bunga hiasan ....

Sampai sampai ajer, pagi esoknya kena pergi ke Facilitators Away Day ... dia buat kat Mandarin Oriental ...

Amir .... a young chap yang spent banyak masa untuk buat / prepare the presentation material for the PIPE program ni .... aku suka dia sebab rajin sangat ....

Akmal Syafiq ... rasa ala ala macam ngan stranger gitu!!!

2 comments:

  1. aww thanks for sharing the pictures.. suka!!! :).. your precious kids are soooooooo adorable..

    ReplyDelete