Sunday, June 04, 2006

Gambar Plant yang Terbaru

Apabila tgk gambar gambar yang di ambil oleh Hani , rasa jealous gak ... sebab gambar gambar dia nih cantik gak .... so ada ler tanya tanya dan tip tips nak dapat gambar cantik nih ....

So ni th belajar lagi nih ... dan sekarang ni rasa macam seronok lak main ngan HDR nih ... tapi hasilnya tak berapa memuaskan .....

Maka Terimalaaahhhhh ....

Inilah gambar kawasan Crude Oil Separator ... dalam technique HDR gitu ... tapi tak berapa menjadi .... nanti nak cab lagi!

Gas Boot, Heater/Treater area ..... pun dalam HDR format


Power Plant di waktu malam ..... nih pun dalam technique HDR jugak ....

Kawasan process area ... dalam HDR format jugak ....

Tankage Area .... pun dalam HDR format jugak ....

So gambar gambar yang seterusnya adalah dalam format yang biasa biasa ajer .....

Process Area

Power Plant
Power Plant lagi ....

Process Area

Process Area

4 comments:

  1. Nice picture huh

    ReplyDelete
  2. Thanks daffie ... and I pun peminat setia AF jugak tau hehehehehe ...

    Menuju Puncakkkkkk ....

    ReplyDelete
  3. wahhhh

    good for the 1st try.. gambar plant masa malam, on HDR tu best! u can see the contrast color... sukaa!!

    Selamat mencuba lagi :)

    ReplyDelete
  4. Hehehhee ... terima kasih hani ... ni yg naik semangat nak cuba dan terus mencuab lagi nih!!!! hehehehe

    ReplyDelete