Thursday, June 15, 2006

Semalam Dan Hari Ini Di Thar Jath

Semalam dan Hari Ini di Thar Jath ... aaiiyyoooo sound so jiwang jiwang sangat ... sebenarnya aku cuba nak ceritakan apa yang ala ala the main event bagi kami kat Thar Jath di semalam dan Hari ini ....

Malam tadi , since satellite TV pun CONTRACTOR dah tak bayar (dah 4 hari dah tauuu), yang kuar cuma ala ala scramble eggs ajer kannn ... tak kan ler nak tgk rancangan FOOD channel yang memanjang buat scramble egg!!!!! kkkaaannnnnn .... Nasib baik ler aku ni ala ala WORLD CUP ker , Brazil main ker ... Sapa gol ker , ala ala tak meninggalkan kesan di sanubari gitu .... kalau tak sure ler frust giler .... mana taknyer, nak tgk bola asyik suruh makan scramble egg ajer kkkaaaannnnnnnnn!!!!!

Maka Terimalllaaahhhhhhhhh .....................

Sebelum mula apa apa .... aku nak paparkan gambar yang agak menyentuh hati aku ... bila tgk orang Sudan ni sembahyang ... waktu nih aku gi ke Site lepas Asar sebab Azalan nak ambik gamabr .... dan mamat nih, dgn khusyuk nya terus sembahyangg ... terasa sayu sangatttt ....

Pagi tadi telah menyaksikan EMPAT ORANG JEJAKA Thar Jath pulang ke kampung halaman ... Muhammad, Roslan C, Salsabri S dan N Jauhari ..... SELAMAT BERCUTI YAAAA!!!

Roslan Chik terpacar sinar sinar kegembiraan sebab PLANE dah sampai dah ... and dah tak sabar ler tu nak balik!!!
Bergambar lagi ..... kepada mereka yang akan pulang hari ni .... SELAMAT PULANG .....

Muhammad memang dah tak sabar dah .... sabar dia hilang atau lost sense sikit ... iya ler setahu aku kan ... cermin mata letaknya di mata ... nama pun CERMIN MATA kaannnn ... tapi kan , rasa rasa nya perlu ker CERMIN MATA di LETAK di KEPALA???? Kenaper tak panggil CERMIN KEPALA ajer???? Perlu ker???????

Gamabr ni di ambik ... konon kononya nak nampakkan Heli kat belakang tu ... iya ler tak kan ler aku nak ke jalan nun sana nun semata mata nak ambik gambar kau orang ngan Heli ... so rasa rasa nyer perlu ker nak posing posing ngan Heli tu???? Perlu ker???? By the way, aku sure ramai Nouer Nouer yang telan air liur tengok pouch dan kasut Mamat ni ala ala matching in color gitu ... very the color yg dia orang suka!!!!

Salsabri pun sama , CERMIN DAHI ker????? Dia skg nih demam, ala ala satu kete bau minyak cap kapak bila aku hantar dia ke Airport tadi ...... very the old old taste oness ... minyak cap kapak mmmmmmmmm

Pagi Semalam Azlan suruh aku tangkap gamabr dia kat Site ... katanya nak kasi seorang satu kat anak anak dia ..... Anak dia lima orang .... sedih lak jugak kaannnn .....

Azlan dgn Zul .... Yang si Zul kononya nak kasi gamabr ni kat mak we dia lak .... tapi perlu ker mak we dia nak feeling feeling tgk dia kat Site nih hahahhahahahahaha ......

GHAZ .... malam tadi aku ngan Asrul main main ngan HP dan Torchlights tulis nama kita orang ... dalam gelap gelap , siap main main cahaya lagi ....

Asrul dalam gelap , dan aku mandikankan dia ngan cahaya torchlights .....

Aku dalam gelap disimbahi cahaya torchlight ...

A H M .... Asrul hazimim Muhamad .... dalam Dua warna

AHM ...... Bukan senang tauuuu ..... dah ler gelap ...

GHAZ di samping refleksi jamtangan Asrul yg kita orang tak tau pun ... bila tgk gambar baru tau ada chaya jam tangan ....

Asru ni SQUARE ker? hahahhahahaha
G H A Z .... dalam dua warna .....
Waktu Bulan Mengambang aku tak dapat nak ambik .... sebab hujan ... so pagi tadi dapat capture gambar bulan nih .... tapi kannn ... punya ler seksa ... rasa menyesal pun ada ... sebab aku kena gigit nyamuk!!!!!

4 comments:

  1. WAHHHHH! best nyer gambar long exposure tu.. The moon pic pun cantik sangat.. Congrats to you & Asrul..

    ReplyDelete
  2. wehhh dua jejaka main dalam gelaps... bahayer!!!

    Huraaah i have new internet connection yg tak pakai proxy and I can see your pix!

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha yyoouuuuu !!!

    Yes I can see ... a lot of updates in your BLOG also ... heheheheh

    ReplyDelete