Sunday, June 04, 2006

Perihal Mata

Baru baru nih, ada sorang budak Simponi Temasik tu, aku tgk bulu mata dia lentik sangat .... ala ala kalau Revlon tgk , terus nak cancell contract ngan Siti Nurhaliza pass tu nak ambik dia jadi model untuk product mascara yang terbaru dia orang gitu hehehehhe .....

Pass tu, ada si jaga kita orang sorang nih punya bulu mata, tapi bulu mata dia lak, orang kata macam Unta .... haaaaaa sapa nak jawab tu!!! Tak abis kat situ ajer .... aku suka gak tgk mata egyptian nih, bersih gitu ajer .....

Susah ler nak decribe benda benda nih .....

Maka Terimaalllaaaahhhhhhh ......................

Ini Mata budak operation tu .... dia punya bulu mata pun lentik sangat ......

Inilah ala ala bulu mata Unta tu .... kita orang punya Jaga ... perlu ker dalam project ni ada jaga jugak??? Hahahhahaaa ...

Inilah mata si Omer tu ... orang Mesir tu ... aku suka sangat tgk mata dia , cantik warnanya .... dan bila aku fokus muka dia, ala ala kulit muka dia pun telus mulus gitu ..... cantik kannnn!!!

Inilah Mata si Rizal tu .... dia dah balik pun semalam .... aku rasa mata dia cantik sangat ..... apa kata yg lain? Cantik tak mata dia???

2 comments:

  1. WOW!! excellent.. kalau boleh macro dan close up lagik, lagi best.. mata Omer tu, wow cam boleh tenung sepanjang pagi, petang dan malam :P hahahaha

    ReplyDelete
  2. Hani ... heheheheee ... nanti I cite kat dia yaaa heheheh ... itulah orang dia pun baik gak ... siap ajak kita kita ni datang ke CAIRO lagi tauuu!!!

    ReplyDelete