Sunday, July 30, 2006

Perpisahan Pasti Terjadi

Amat terasa sekali apabila kawan kawan mula meninggalkan Thar Jath .... di atas semangat dasar kawan setia, kami telah sanggup beramai ramai pergi ke Airport kelmarin, semalam , hari ini dan juga esok ... pagi dan petang .... panas dan hujan sekalipun .... semata mata hendak menyata SELAMAT JALAN ....

Maka terimaaalllaaahhhhh .......

Inilah THAR JATH DEVELOPMENT PROJECT - PMC Team .... Ala ala kami bersatu hati gitu .... So sila sila ler CLICK gambar nih untuk mendapat gambaran yang lebih jelas lagi ....

Inilah tangan tangan kami yang bersatu teguh ..... teguh demi maruah agama bangsa dan negara .... Mmmmmm agak agak boleh ker baca character yg empunya diri dari pada gambaran tangan nih mmmmmm ......

Mereka mereka yang duduk di P2 Camp ... Ada Yg Besar, Ada yg Tinggi, Ada yg Rendah ... bak kata , semuanya ada laaahhh .....

Masing masing cuba memberi pose atau gaya yg tersendiri ....

Satu ... Dua .... dan Go Go Powerpuff gurrllssss ... oooppssss the Power Rangers!!! Hairus dan Pak Ya terkenang zaman bebudak dulu, main main Oteman (Ultraman) gitu .. ala ala nak terbang ler konon konon nya ....

Hip Hip Hooorreeeeyyyyy ..... Aiiiyyyyoooooo Zul kalau iya pun nak balik, rasa rasa nyer perlu ker lompat tinggi tinggi kesukaan tu???? Kita orang yang tinggal ni rasa sedih taauuuu!!!!

Orang lain ala ala tgh sibuk memberikan pose yang terbaik , ce tgk si Usof tu .... (yg baju hijau tuh) ... ini sure zaman kecik kecik dulu pun lagi teruk dari ni .... ala ala very very d naughty gitu!!! (Buat rosak gambar Hairus yang dah abis control macho gitu!!!!) Ada lagi .... dalam gambar nih, boleh di katakan masing masing ala ala memberi senyuman .... tapi kan kenaper yaaaaaaaa Kamal tak senyum???? (Perlu ker nak tanya soalan tuh???? Hahahhahahaha)

Berikut adalah gambar gambar sequence menyaksikan / merakamkan keletah mereka mereka yang masih lagi di alam ke anak anak kan , kegembiraan ala ala nak masuk cuti sekolah gitu ... (Alllaaaa macam dalam paper tuh, setiap kali cuti sekolah sure akan tunjuk gambar bebudak sekolah dalam aksi aksi keriangan ) So sama ler jugak kami di P2 Camp ni .... Saksikan lah aksi aksi keriangan kami .....

Tgk ler keletah kelatah mereka mereka ini ....


Dan lihatlah aksi aksi keriangan mereka mereka ini seterusnya .....

Laughing is good for you ..... Gambar ni betul betul mengambarkan rasa keriangan ... tapi kenaper lak Nizam (Allaaaaa yg pakai seluar subsidi biru OGP tuuu) tu gelak besar tapi pandang ke arah lain????? Asrul ni gelak ker atau buat show ala ala jamming ker?????

Masing masing dah tak tahan dah .....

Bergambar di hadapan cafeteria ... cafeterian yang meninggal seribu satu macam nostalgia ... MARKO NO 1, Masak Mee Bandung .... Meehun Sup , Roti Canai .... keropok kul 10 and 3, ikan masin .... (perlu ker nak list semua nih?????)

9 comments:

  1. sedihnya.. walaupun penuh gelak tawa, but Im sure deep inside, mmg sedih.. tapi tak pa.. nanti balik KL, make sure u guys meet in a regular basis.. :)

    ReplyDelete
  2. Orang yang pakai jam sebelah kanan ni, samada kidal ataupun Muslim.

    ReplyDelete
  3. Ghaz,
    I like the pictures, especially yang tangan-tangan tu. Tapi perlu ke Asrul pakai baju oren menyala macam tu?

    Anyway, nak guna your pics for Staff dialogue montage on 21st Aug ni, boleh tak? Can I just download from your blog?

    ReplyDelete
  4. Dian ...

    Please please ... you are most welcome ... kalau gamabr tu tak clear ... please let me know ....

    Itu kena tanya yg punya badan ... dia dah ada kat Mesia ngan kete baru dia hehehehee

    ReplyDelete
  5. yang pakai baju hitam, selaur hitam dan cermin mata hitam... badan sedap2 tu....emmmm.... sapa nama dia ek?

    ReplyDelete
  6. Aiiyyyooooo ..... Itulah Hairuszaman , kita orang punya Telecom Engineer ... wife dia orang Miri jugak ...

    Hehehhee

    ReplyDelete
  7. Anonymous3:15 PM

    En Ghaz & En Rush...teman rase...En. Hairuszaman tu tengah berkabung kot hari tuh...siapa yek (KIMO NAGASAKI)

    ReplyDelete
  8. vote ARCHMAL for BLOGGERS IDOL 2006!!!


    jgn lupa naa...

    mana abg fadz ai abg ghaz!!!

    ReplyDelete
  9. Kimo .... Ntah ler ... teman pun tak sure hehhehehe


    Archmal ;

    Sure ... I will come and stop byat your web and undi .... Fadzilli , nanti akan di usahakan .... Tuunngguuuuu

    ReplyDelete