Tuesday, July 18, 2006

Selamat Tinggal London .....

Maka setelah empat hari di Kota London / Paris ... maka petang ni kami akan berangkat ke Kuala Lumpur melalui Dubai ..... Sedih ... kerana meninggalkan Kota London ... Gembira sebab dapat jumpa famili semula ....

Hari tu seperti biasa bangun lambat jugak ... iya ler kul 3 pagi duduk sedap sedap makan kebab pelbagai setelah tgk kota London di malam hari .... macam mana tu ... So bangun bangun ... Zaidi ajak pergi Lunch di Malaysian Hall lagi ..... sebab katanya kalau nak ke Harrods pun bukannya jauh sangat pun dari Malaysian Halls kalau naik tube ...

(Oh iya ... Geng berlapan dah selamat sampai kat Heglieg .... doakan agar tiada apa apa yang terjadi di sini ...)

Maka Terimallaaaaahhhhhh ......
Inilah HARRODS .... tempat orang kaya kaya Mesia shopping ... sebab kalau dulu dulu selalu aku dengar orang pergi London and shopping kat Harrods ... tapi bila aku datang and tgk sendiri ... aiiyyyoooooo perlu ker nak shopping kat sini????

Di Luar Harrods ...

Zaidi merenung apa tatau ....

Walaupun masih awal pagi ... tapi kawasan di luar Harrods dah sibuk dah ....

Princess Di and Dodi Shrine kat Harrods .....

Ribuan manusia (termasuk aku laaahhh) datang tgk Shrines ni .... aku ngan Lady Di ni memang minat sangat ... macam aku minat kat Siti ler ... hehehhehehe

Cincin "pertunangan" Didi dan Diana ....

Gelas Champagne yg ada dalam kete tu ....

On the way balik dari Harrods, kita orang naik Bas nak ke Earls Courts ... and kita orang turun kat kawasan perkuburan ... Zaidi ajak kita orang explore kawasan ni... katanya kubur kubur kat sini agak cantik dan unik .... lihat ler batu nesan yang lama ni .... sangat cantik sekali hasil kerja tangan nya ....

Selain dari nesan .... style ni pun ada ....

Kubur jenis rumah pun ada ...

Ala ala pintu gerbang pun ada ....

Aku suka nesan ni ... nampak very d ayu sangat angel nih ...

Mmmmmmm ayah ku ini .... bangun bangun ajer dah nak ambik gambar .... apa kata Ayah siap cepat sikit ... sebab kita orang dah lama tunggu ayah bangun tauuuu .... tak sabar nak gi jalan jalan nih!!!

Ayah rasa perlu ker nak ambik gambar gambar nih??? Ayah dah mandi ker belum???

Yea yeaaaa Ayah dah balik .... Afiq tak kisah , janji ada orang boleh layan Afiq .. Afiq kira OK ajer ..... akak akak nak pergi mana Afiq ikut ajer ....

OK OK OK ... Akak pose untuk Ayah ... pass ni ayah pergi siap cepat yaaaaaa ..... Tapi akak tak pandai nak senyum senyum manja ler ayahhhh ....

Berapa banyak mau ambiikkk daaaaaa .....

Iman tak kisah Ari ni kita pergi mana .... janji Iman dapat ikut jalan jalan .. itu yg penting kannnn

Afiq hairan ler ... selalunya mana ler ada orang lelaki kat umah nih .... ingatkan Afiq ler sorang sorang nya ..... rupa rupa nya ada lagi sorang!!!

OK OK OK .... nanti Afiq jalan nanti jgn terkejut taauuuu ....

Patung ni sapa kasi Ayah????

Cute tak Afiq posing macam ni Ayah? Anyway apa apa pun air liur dah nak dekat segelen ni melilih ayah .....

4 comments:

  1. WAHHHHHH!!! hehe comeynye Kakak, Iman & Afiq..

    dan suka gambar kat graveyard tu... kalau lagi gothic lagi, lagi best...

    ReplyDelete
  2. Terima kasihhh Aunt Hani ... kata Akak, Iman dan Afiq .....

    Kubur kubur dia orang terlalu cantik ... sampai ada orang ala ala sunbathing and lepak lepak situ ... like picnic area ... sungguh nih!!!

    ReplyDelete
  3. moottiifff sesebut nama ai dlama blog uols...tapi dinch link katanya...link laa baru ramai org masuk blog ai...*matilahmak*


    motif(lagi) budak cute cam ai tu nama nak sama??akmal syafiq...ai archmal hatimiey(sebenarnya tg mohd akmal hatimi*matilah mak tulis nama betul nie*...suka suka...

    ReplyDelete
  4. Anonymous2:48 AM

    Archmal .... hehehehehe tak ada motif nya heheheh .... Insya Allah nanti saya link kan Archmal punya BLOG kat dalam list link tu yaaaa

    ReplyDelete