Thursday, December 29, 2005

Internet Ooooohhhh Internet (Kena Tipu Lagi!)

Aku ada juga menerima beberapa messages atau email yg tanya, tak UPDATE BLOG ker? Macam mana ler nak update, Internet Access kat P2 ni pun tak ada ....

Dah ler nak download email kena pergi bukak Cyber Cafe kat luar office P5 tu .... mana ler sempat nak ber-blog blog ni!

Tapi sekarang ni kat sini dah ada Internet ... dan kami semua kat sini tak taruh harapan yg tinggi , sebab dah dapat tau yang CONTRACTOR cuma bayar pre-paid ajer ... so tak tau connection ni tahan berapa hari!!! (Nasib baik Jan selalu "connect" ngan Khartoum ... so dia dapat this privellege info!)

Pagi tadi dapat ler call Mesia .... rindu sesangat ... my wife kata Akmal Syafiq dah pandai gelak ... Aisyah Demam , and Iman lak dah dua hari ak berak (dia susah sikit nak berak!)

Ni tgh waktu rehat ... so saja saja ajer nak update sikit sikit ... malam karang baru nak update pasal trip ke Mir Mir dan Leer tempuh hari!

Meanwhile .....

Terima laaahhhhhhh .....

Akmal Syafiq waktu di kampung .. Gambar ni 03 December 05.

Permata hatiku ... Aisyah , Iman dan Akmal

Lagi gambar gambar mereka di kampung ... gamabr ni wife aku kirim pakai MMS to my email .. nasib baik ler boleh MMS kaannn!

Kakak dan Akmal ...

Iman dengan pose istimewa dia ...

Gambar terbaru Akmal Syafiq .... dapat melalui email ... My wife hantra pakai MMS ... aiiyyooooo very d rindu onessss!!!

1 comment:

  1. comey2 la ur child ghaz! sure rindu yg membara ek...hihi
    *kena minta advise fr ur wife camna nak control rindu bila duk bjauhan nie...ahaks

    ReplyDelete