Monday, December 05, 2005

Suatu Petang Di Thar Jath Bersama-sama Pepatung (Dragon Fly)

Di Site, kami abis kerja pada kul 6 petang ... sementara tunggu dinner being served/ready, kami abiskan masa yang terluang menghirup udara petang di hadapan camp kami ....

Sekarang ni banyak pepatung (Dragon Fly) di sini ....

Teringat zaman kanak kanak mengejar pepatung .....


Maka terimalaaahhhhhh ................

Pepatung pelbagai jenis ada di sini ... suasana petang yg tenang dan damai!

Jinak jinak pepatung? Boleh jugak kot .. sebab nampak macam jinak, tapi bila gi dekat, pasti ia terbang!

Antar koleksi gambar pepatung aku!

Species apa, jgn tanya aku ... tapi ini yg sempat aku tangkap ...

Aiiiyyyoooo besar nya pepatung!!! hehehhee ini burung gagak ... tapi yg uniknya gagak ni, dadanya putih!!! Species gagak yg mungkin tak nampak kat klang kot!

Aiiiiyyyyoooooooo Ini bukanlah species gagak yg baru ... ni ler Asrul ... Walaupun kat Site, dia tetap nak jaga badan dia! Kononya CELEBRITY ler !!!! Tapi teman ambik gamabr .. dia pun minta ambik gamabr jugak!

Kolam Ikan Keli ... tak payah bayar ... so kaki pancing boleh ler join kat sini!!!

Malam pasti muncul .... Selamat Malammmmmmm

5 comments:

  1. betul2 luas pemandangan ek..hihix dek xtvt kara'ok ker...hihi

    ReplyDelete
  2. Karaoke tetap ada malam malam .... abis nak buat apa lagi kaaannnn!!!!

    ReplyDelete
  3. tu la btanyer...hihi...nak request la..bley nti wat entry pasal bintang2 kara'ok (ur member) kat sana. bley x?..snap la pic sekali...hihi...thax

    ReplyDelete
  4. Ghaz,
    My blog is on noordiana.blogspot.com. Tapi dah lama tak update la, sibuk kat ofis. Kat rumah sibuk layan anak.

    ReplyDelete
  5. Dian ... Tapi perluker kalau hanya .... you know ... and I tgk jugak kawan kawan you , semuanya tiru style you jugak !!! Hehehehhee

    So how is the baby?

    ReplyDelete