Thursday, May 11, 2006

Aniiii .....Angkat Kain ..Hari mau hujaaannnn!!!!

Bila bercerita pasal hujan ni .... ni ada satu cite sensasi dan hangat (ala ala versi Thar Jath ajer ler .,.. mungkin orang lain tak boleh nak relate atau bayangkan ....!!!)

Dengar kata , lepas musim hujan ni, kita semua (kalau ada sini lagi ler) , boleh ler enjoy sakan makan ikan lepas ni .... sebab ada orang dah bubuh TUKUN TIRUAN sepanjang MALA ke THAR JATH .... (Lllaarrriiiiiiiiiiiii ........)

(News kat atas bukan dari mulut aku yang kecil dan comel ni tauuuu .... tapi ni dari si kita orang punya SRE yang dah TERLAMPAU tu !!!!)

Cepat cepat ... hari nak hujannnnnn ..... Hujan hujan ni bagus jugak yaa .... sebab project Tukun Tiruan tu tentu akan maju !!!

Merenung hujan yang bakal turun ker?

Lagi pose pose dan aksi aksi Asrul dan Hasni menitai di celah celah jendela .... Cite ler lagi kisah Project Tukun Tiruan ni ..... I tak tau apa apa pun!!!

Siapakah yang masih setia menuju ke Site itu ..... siapa lagi kalau tak our own PD .... sanggup meredah hujan dan panas ... demi project .... tapi bukan ler PROJECT TUKUN TIRUAN gitu!!!

Hujan nak turuunnn .... Hujan tu kita orang sebut MATAARRR ..... Boleh aku mandi ni ..... pass tu boleh ler aku tangkap anak anak ikan kat Project Tukun Tiruan tu yaaaa ....

Hujan pun nak ambik gambar , macam ler kat Mesia tak pernah hujan!!! Klu project Tukun Tiruan tu menjadi ..... Thar Jath bakal pengeskpot ikan keli yang NO ONE ker EN Ghaz???

Hujan ni bagus jugak kan ... at least tak ler berdebu sangat! Pass tu senang ler ikan ikan nak membiak kat project Tukun Tiruan tu yaaaaa ....

Guruh di langit , air di tempayang dicurahkan jangan ..... Tak paaa ... cuma letak TUKUN TIRUAN dulu yaaaa!!!

Ujan tu perkara biasa ler ..... ni Kita orang dah nak handover Block C & D pada 15 May ni!!! Orang orang PROJECT TUKUN TIRUAN pun bakal duduk kat sini ker ???

Inilah Block C yang dah ready untuk menerima tetamu ni!!!

Lepas ni kita tak tau nak berjumpa kat project mana ya En Ghaz ... iya ler OGP dah nak tutup ... dan dengar kat En Ghaz nak masuk Public Affair yaaa .... Tapi En Ghaz jgn ler lupa untuk updatekan Project Tukun Tiruan tu kat kita orang yaaaa ....


Kalau En Ghaz kat Public Affair tu, jangan ler lupa ambik gamabr saya lagi dan masukkan ler dalam SENADA PETRONAS ker atau Iklan PETRONAS yang Yasmin Ahamd buat tu yaaaa ... Kali ni ala ala cite pasal orang Selatan lak yaaaaa .... ataupun kisah pasal ternakan ikan pakai Tukun Tiruan ker .....

Saya dah tak sabar dah ni nak balik Khartoum ni ... sebab biasa ler bagi kita orang orang sini, Khartoum tu ala ala pusat dunia ler ..... segala galanya di sana (Iya ker????)

Nak tergelak rasanya bila dengar Khartoum tu pusat segala pusat .... sebab aku orang Mesir ... kau tau ajer ler kan kan kan ....

Rasa rasa nyer perlu ker ada gambar ni? Adakah ini cara cara yang betul kalau kita nak lepaskan hajat????

OK ler ... Apa apa pun ... TAHNIAH buat semua ... sebab building ni dah boleh nak duduk .... Pass ni saya mungkin keje kat Project Tukun Tiruan lak ... keja tangkap ikan ternakan !!!

Iya ker ... dah nak pindah dah ker ... Saya pun dah nak balik Mesir semula ni ... so nanti kalau En Ghaz ke Mesir, jangan lupa singgah di Alex tauuu .....

Apa apa pun... surau dia masih lagi dalam prosess pembinaan ....

Perlu ker nak posing posing pegang phone / walkie ni kat dalam bilik ni??? Ala ala nak check ker dah berapa TUKUN TIRUAN yang dah ada???

Aiiyooooo kenaper perlu tunjuk tunjuk kan phone itu???

Ini lagi .... rasa rasa nyer perlu tak posing posing ala ala 60'an ni? Perlu ker???

PROJECT TUKUN TIRUAN ..... Biarlah ianya menjadi RAHSIA ......

5 comments:

  1. Anonymous10:25 AM

    aiyoooo Aabg Ghaz.....celupar nyer mulut kau.....nak jadi pon key poh ker....laser2 nie.....kechik ati Project Director PTT tau...

    ReplyDelete
  2. Perlu ker nak kecik kecik hati??? Ni semuanya tak ada kena mengena ngan yang hidup atau mati tauuuu!!!!

    Hahahahhahaaa

    ReplyDelete
  3. aku khusyuk musyuk baca post tukun tiruan tu... sekali rahsia la pulak!!! pecah kan jer la rahsia tu incik gasss!

    ReplyDelete
  4. Luke ... buat masa ini ... bak kata Siti Nurhaliza ....

    BIARLAH RAHSIA ....


    Hehehheheheee

    ReplyDelete
  5. wow..tu bilik baru korang ker?!..lebih SELESE..hehehe

    ReplyDelete