Tuesday, May 02, 2006

First Oil ..... Fashion Statement ...

FIRST OIL ...... adalah slogan yg di laungkan laungkan kat Sudan ni ... ialah kat tiga tujuh tu, ntah ler bila nak dapat hasil .... so ala ala kita orang ler yg asyik kena tanya bila hasil mau masssyyuuukkk!!!!!

Maka terimalaaaahhhhh .......

Rambut yang cantik panjang mengurai terpaksa di botakkan hehehehehhe

Turn aku lak untuk ala ala membotak kepala ....

Kami semua di P2 ingin membuat satu FASHION STATEMENT .... tak ada kena mengena ngan MAWI .... Sebab kalau setakat pandai dok sebut WORLD ajer tak ada maknanya .... Kan kan kan hehehheheeee .....


Aiiiyyyooooooooo rasa rasa nyer perlu ker banner banner ni?????? Tak terlalu awal ker????

Merata rata dalam PLANT di taruhnya banner banner ni ..... perlu ker?????

Black Gold ..... inilah yang kami kerjakan .... sampai sanggup tinggal anak bini ... semata mata nak kuarkan benda allah ni .... hehehhehehe

Inilah dia ... ni bukan jellied up ... ni di ambil waktu ari hujan pagi tadi ...


Ghaz .... rasa rasanya ngan you all called FIRST OIL ni, ada tak transport nak ke Rubkona di Thar Jath ni .... Akak dah tunggu nak dekat SEJAM dah .... tak ada sapa pun yg sudi nak tumpangkan akak tauuuu ...

3 comments:

  1. wahh..very d excited gitu!
    minyak oh minyak!..hihihi
    Ghaz, smpai hati u ek..kasi jer la tmpg akak tu..ahkss!! kalau gadis Fulata..sure laju je ek..thethethe

    ReplyDelete
  2. Ann ... bukannya tak nak kasi tumpang , tapi ala ala bau dia orang tu ala ala melekat sampai seminggu gitu boolleeeyyy!!!! Pass tu memang dah Company Policy tak kasi orang tumpang kan kan kan .....

    ReplyDelete
  3. Ghaz, it's really ur company policy?..hehehe..ker..sbb lain..ahaks!
    anyway, Hepi working n tk care..coz dgr criter @ PLge dlm keadaan bjaga2(kod kuning).. declair war kuts..mmm so far ok lg ktnyer.

    ReplyDelete