Sunday, May 07, 2006

CPF / Power Plant di waktu Malam

Sekarang ni sebab kami semua dah ala ala nak ready untuk terima hydrocarbon dan untuk di proses proses kan ... jadi malam malam kat Plant ada ler lampu sekarang ni ..... Di sebabkan Tipah dan Jenab, maka malam tadi aku telah terpkasa ke Plant ....

(Untuk gambar yang lebih jelas, sila CLICK gambar gambar tersebut)

Maka terimalaaaahhhhhhh ........

Power Plant yang telah ready ke enam enam enjinnya ..... vvvvrrrrrrrmmmmmmmmm PPPpppooooowwweeerrrrr (bak kata Marko)

Heating Medium Fire Heater ...... bila bila masa dia akan membakar dan memanas kan apa yang perlu di panaskannnnn ....

Di antara separator, gas boot, heater treater berbaris setia .....

Dari Treater Heater , Gas Boot dan Separator dari sudt yang lain pulak ....

Piperack piperack yang sedia menerima apa jua yang mendatang .......

Rasa rasanya gambar ni perlu jugak ker nak CLICK untuk dapat gambar yang besar????

Posing ala ala macam mernung jauh gitu .... tapi rasa rasa nya perlu ker??? Dah malam malam pun sanggup nak berpose pose gitu!!!

Inilah yang di katakan Electrostatic Oil treater itu .....

Dari arah yang berlainan .... benda yang sama EOT ...

4 comments:

  1. ghaz, your cam boleh set exposure tak? kalau u pakai exposure 2 second ke, mesti cun melecun lagik gambar ni.. setakat ni, memang cantik! loved it!

    ReplyDelete
  2. Hani ...

    Buah Cempedak Di Luar Pagar
    Ambil Galah Tolong Jolokkan
    Saya Budak Baru Belajar
    Segala Ilmu tolong tunjukkan

    hehheheheheheee

    Actually I am using DSLR ... tapi tak explore lagi segala function yg ada , cuma ambik guna automatic ajer ....

    ReplyDelete
  3. hehe Ghaz,
    ceh! kalau dah ada tu, pakai je la.. kalau nak pakai auto, baik pakai digital camera biasaaaa :P

    cari yg u boleh tukau the speed into more than 2 seconds.. lagi lama lagi better... then u can see it crytal clear..

    errr... DSLR model apa? jeles nihhh

    ReplyDelete
  4. pastu exposure dia bagi besaq2 macam f22 ka... fuyyoo mesti cun.. explore la..

    ReplyDelete