Wednesday, August 16, 2006

Bukan Senang Untuk PA

Minyak telah sampaipun ke Port Sudan ... Dan PMC team pun dah mula di demobkan .... Yang ditinggalkan terpaksa bertungkus lumus untuk menyiapkan segala paperworks MC dan PA ....

Bukannya senang nak kemas kini segala macam dokument ... sebab faham faham ajer ler kaaannnnnn ... (perlu ker nak tulis kat BLOG nih????)

Semalam, PMC telah berbincang ngan Production Staffs pasal nak handover system yang dah di PA kan ......

Maka terimallaaaahhhhhh ..........
PA ker apa ker .... apabila tiba masanya W A akan menetap di Qatar .... itulah tersenyum sampai ke telinga tuh !!! Nasib baik OGP pun dah tutup, dan dah tak ada project dah ... kalau tak sure semua nak naik QATAR AIRWAYS and stop kat Doha kaaannnnn .....

Inilah para hadirin pada meeting tersebut ......

Di antara wakil wakil production ler ..... dan yg aku notice dalam gambar ni si Irzaldy a.k.a Maulana tuh ..... tersenyum besar (hari tuh nangis nangis sebab ada orang tak nak sign form PA tih aaiiiyyyyyoooooooo perlu ker undi kasihan ngan Air mata???? Zaman AF dah berlalu tauuu!!!!!)

Lagi wakil wakil dari WNPOC Operation team .....

Seperti biasa ler , what's not ... si HJH tetap ngan muka garang dia ......

So sekrang tau ler kenaper Irzaldy gelak besar kaaaannnnn ..... dia terliur dan tak sabar sabar nak grab TJ Karipap tuh!!!!!!! Sabar yg Maulana sabar .......

Rosman bila nampak aku ambik gambar, terus posing dan ala ala senyum manja tuh??? Perlu ker ?????

Bila dah PA kesemuanya esok, sapa pulak nak ambik gambar saya En Ghaz ... sebab dengar kata ala ala macam En Ghaz siap merayu sari lebih awal nak balik R n R ??? Nak ke Istanbul ker??? Kali ni Fadzilli tak ikut ker????? Ke Istanbul nanti ,jgn ler lupa update BLOG ni ngan gambar gambar Istanbul jugak yaaaaaa ... teringin lak nak jumpa Ismet Ulam Raja dari Isketambola kaaaannnnnnnn .....

2 comments:

  1. macam kenal la sorang kat atas tu.. I think my senior masa sekolah2 dulu kot..

    ReplyDelete
  2. Iya ... sapa tuh??? Dulu you belajar kat U mana? Meh I risik .... kan kan kan

    ReplyDelete