Sunday, August 13, 2006

Terus Melangkah ...

Ramai yang tertanya tanya samada BLOG ni akan terus berkubur atau ianya terus memekar di taman cyber nih ... hehhehee aku sendiri pun tak tau akan nasib BLOG nih, tapi rasa rasa nyer, since aku ni memang minat untuk update menupdate nih, ianya akan terus hidup dan memekar ...
Iyalaahhh ianya akan mengikut peredaran zaman jugak ler ... kalau mula mula dulu waktu aku start BLOG ni asyik cite pasal acara makan memakan di Khartoum ... pass tu bila dah pindah ke Site , penuh ngan cite cite kat Site lak ... ni bila dah semua demob ... ala ala sepi seketika ....

Tapi ianya hanya seketika ler rasanya .... laman ini akan terus di updatekan ngan apa yang berlaku di persekitaran ku ...... melalui lensa kamera ku ....

Maka Terimaaallaaahhhhhh .................

Inilah Masnoor Saad .... dulu dia kat P5 .. tapi skg dah masuk ke Camp kita orang .. ala ala ngan dia ler aku selalu bergossip la ni ... main masak masak pun ngan dia .... dia ni creative orangnya ... ala ala bab bab X-Stich tuh dia ni memang handal .... siap aku beli kain dan benang pelbagai nak lawan dia buat X-Stich ... tapi kaannn ... X-Stich aku ala ala suka sangat duduk dalam tong dia ... hehehehehe

Hairus jiran depan bilik aku tetap ada .... tapi walaupun kita orang ni jiran , ala ala tak pernah nampak batang hidung gitu ... iya ler kita masuk kul 7 pagi taaauuuuuuu ..... So Hairus, kau gi keje kul berapa???? (Rasa rasa nyer perlu ker nak tanya kat BLOG nih ????)

Hj Sohaimi .... mungkin tahun ni dia akan pergi Mekah buat Haji yang kali kedua ... dan begitu juga aku .... Haji semalam dah balik for good ... dan kalau nak tau, Haji ni ler ayah nyer si Arznel tuh ... and Hj Sohaimi ni class mate nyer si Tan Sri Hassan Merican ... Boolleeyyyyyy!!! Ala ala Anwar Ibrahim tu dia punya Senior dulu .....

Ni waktu nak hantar Rizal balik for good .... perhatikan team kita org makin lama makin kecik ... Rizal mungkin pergi Yemen ataupun dia nak keje kat Melaka ajer .. sebab dekat ngan umah dia ...

Burung apa ntah ... tapi waktu balik dari Airport hantar Rizal ... nampak burung nih ... tapi tak bawak Zoom lens ... so ni ajer ler yg dapat ....

Tau ker apa nama burung nih??? Warna merah dia amat garang sekali ... sure kalau ular ker apa ker nak makan senang ... sebab cerah sangat!!!

Relax ler En Ghaz .... yang pergi biarkan ianya pergi .... kami ni kan ada ... apa salahnya ambik kami jadi angkat angkat En Ghaz ... boleh ker????

En Ghaz ... mana pergi Cik Ann ... lama tak dengar cite dia .... Anyway ... Akak Hani kan suka bebudak En Ghaz .... email ler photo kita orang kat dia yaaaaa .... Akak Hani nanti belikan ler kita orang baju raya yaaaaaa ....

Bunga Labu memekar di pagi hari .... walaupun kalian tiada di sisi , namun aku akan terus memekar menyerikan sinaran pagi .....

Labu labu kat sini segar segar ... ni pun bukan nya tanam, ala ala tumbuh gitu gitu ajer .....

Bunga labu amat besar .... pass tu dia jadi buah dari bunga yang indah ini .....

Ni labu dah nak masak ni, bila kau orang nak datang Thar Jath semula makan hasil cucuk tanam nihh .... aaiiyyyooooo perlu ker ???? Anyway, aku percaya sure kau orang rindu kat Marko si No 1 .... OK laaaaaa .......

Inilah gambar di ambil semalam waktu nak hantar Haji Sohaimi balik for good ... yg baju biru dah tinggal dua tiga ajer ... yg lain lain tu semuanya dari WNPOC dan jugak budak Mitco sorang .. (Apa kau ingat kalau MITCO tu kau ker Ziaril????? Orang lain pun keje MITCO jugak tauu heheheheheheh)

Asrul sebelum balik dulu dia dah tinggalkan benih benih berudu dia ..... ada yg dah nak membesar , dan ada yang masih lagi telor di dalam kepompong buih .....

Haaaaaaaa ... pernah tengok species belalang / kumbag nih???? Sure tak pernah kaaannn ... dia macam kumbang , tapi muka dia macam belalang ...



Di antara pose pose yang di berikan ... bukan senang nak tangkap gamabr dia ....

Kaaannnnnnn ... muka dia macam belalang kan kan kan ..... haaaaa ... kat mesia ada tak species nih??????

4 comments:

  1. ishhishhishh
    ala2 sayu jer entry nie ek
    member pegi silih bganti
    buat Ghaz n d geng
    yg tinggal
    all d best n wish u luck!

    *Ghaz, i slau visit ur blog lah...even x leave d komen..hihi..yer lah, kat ur blog jer lah nak tau stori mori ngeri sentulan ni since my abg dah demob f there..hihi

    ReplyDelete
  2. Ooo iya ker Ann ... I baru ajer tanya kat Hani mana you pergi ...

    Anyway ... nanti nanti kita boleh buat session TT sama sama ngan Hani dan semua ....

    Datang lagi yaaaa

    Ghazali

    ReplyDelete
  3. Ghaz,

    bawak la balik sorang budak2 tu..cute!!

    aah.. nanti tunggu Ghaz balik, kita pi TT session..

    Ann sibuk sekarang ni Cik Abang dia balik.. :P

    ReplyDelete
  4. Heheheehee ... kalau nak bawak balik, nanti saya jpin MERCY .. boleh tanya kat dia orang kaannnnn ...

    Kalau nak buat TT session , kena ala ala lepas keje gitu .... sebab kalau dah balik umah .. memang tak ada chan ler nak kuar hehehehhee ...

    ReplyDelete