Saturday, August 26, 2006

Serangan Di Thar Jath

Aiiiyyyoooooo perlu ker nak mencari sensasi jugak??? Kalau iya pun CT dan Datuk K tak dapat naik kereta Kuda Isnin ni .... tak kan tajuk pun nak sensasi , yang pasti membuat Abg Bro ala ala kena darah tinggi gitu kaaannnnn ...... (Oopsssss check list semua dah ada ker???)

Anyway, sekarang ni dari sari ke sari bertambah teruk dan hebat serangan yang bertubi tubi dari pelbagai serangga dan unggas di Thar Jath nih ... kalau malam tuh , mmmmm kena fikir berkali kali nak kuar .... Nyamuk jgn cakap ler .....

Maka Terimalaaaaaahhhhhhh ...............

Lihat ler kesan kesan yg di tinggalkan di pagi hari .... penuh dinding cabin kita orang ... ala ala malam malam tu asyik kedengaran TUK TUK TUK benda benda ni ala ala kamikaze kat dinding cabin ....

Lihat ler secara dekat penuh belalang dan serangga yg lain .....

Aiiyyyooooo perlu ker nak war war kan tajuk yg sensasi nih???? Bahaya sangat ker kita orang nih? Kita orang cuma datang melawat ajer kaaannnnn ....

Kita orang pun datang setahun sekali ajer .... kalau raya tuh (eh dah nak dekat raya yaaa), semua orang sambut ngan gumbira ... abis kedatangan kita orang yg setahun sekali ni tak nak sambut ngan gumbira jugak ker????

Pelbagai warna dan jenis datang taauuuu .....

Yg macam I ni you all pernah tgk ker????? Kenaper you kata I nampak macam ngeri????

I tetap maintain ngan warna warna I yg gemilang nih ......

I nampak macho tak????

I bukan semut api yg kerdil macam nyanyian Felix tu taauuu ....

Kupu kupu jenis macam nih pun ada taaauuuuu ...

dan jugak macam nih .......

Kalau I lentuk lentuk macam ni ada gaya Ella tak???

Pelbagai jenis mentadak ada taauuu ....

Perlu ker I nak posing untuk you nih!!!! perlu ker ???

Hari Jumaat , hari menjemur segala selimut dab bantal ....

Ingat yaaa ... hari Jumaat kita sembahyang Jumaat ..... kllaasssss kaaannn ... selepas 9 bulan baru ler ada sembahyang Jumaat kat surau P2 nih .... ni Jumaat yg kedua dah ....

Cite nya macam nih .... aiiyyyoooo perlu ker nak main main kan Imam nih .. hehehehe anyway, ni dia Imam kita orang , si Omer dari Egypt .... dia siap berpesan kat aku, kalau ke Cairo jgn lupa call dia ..... baik sangat orang dia .... Masnoor pun suka, sebab dia kata nama Omer macam nama anak org yg di namakan ajer ....

Dengar khutbah tuh ngan kusyuk taauuuu ...

Abg Bro melepak .... sebab tension mana ler pergi orng org nih ... dah azan pun tak turun turun lagi nih!!!

hashim tetap tekun mendengar ... sebab kita org Jumaat lepas makan ... so ala ala perut kenyang hati senang gitu!!!

1 comment:

  1. Ghaz, mungkin dah tak ramai orang2 di Thar Jath yang tinggal, thats why la belalang2 tu pi serang tempat u all.. nak teman kot?

    ReplyDelete