Wednesday, March 15, 2006

Cepatnya masa berlalu ...

Masa berlalu .... Meninggalkan sisa sisa semalam ... yang kecik bertambah besar .... dari anak kecil , telah menjadi remaja .... yang sunti telah sedia untuk di pinang ... dan seterus nya ....

Maka terimalllaaahhhhhhh .......


Hari ni hari Jadi Anak Jamil ... dia (Jamil ler) pun ala ala rasa terharu sebab cepat betul masa berlalu ... anak dia dah nak melangkah ke alam remaja (aiiyyoooooo dah tak sabar nak timang cucu ker Haji ???) Aku rasa anak Jamil ni sure manja abis ni sebab dia ler satu satu nya anak dia orang ... so kalau anak dia baca ni, sure bila ayah dia balik R n R lepas ni, boleh mintak pelbagai lagi .....mmmmmm playstation dah ada .... Ipod Nano mmmmmm .....
Anak Teruna Hj Jamil .... Hj Muhammad Fadhlullah .... Kecik kecik dah haji kan kan kan .... Happy Birthday ler ... Nanti bila Ayah kau balik, jgn lupa mintak hadiah yg mahal mahal sikit kan kan kan .....

Dan inilah gambar terbaru Akmal Syafiq ... aku rasa dah tak sabar dah nak balik R n R ni ... Akmal Syafiq la ni dah besar dah ... sure bila aku balik esok dia macam tak kenal ajer kan kan kan .... mmmmmmmmmm

4 comments:

  1. Cepat sangat, Ghaz.

    I yang tak de anak, ada anak kucin je ni pun rasa cepat.. My nephew, my nieces.. rasa macam ari tu masih baby baby lagi.. ni dah pegi sekolah.. aiyooo tapi I masih tetappppp serupa.. rasa masih 25. :)

    ReplyDelete
  2. ms vios8:25 PM

    Happy birthday to anak en jamil! handsome nye dia ;)

    Ms Hani..
    I pun tetap maintain.. sweet 17 gitu .. kui kui kui

    ReplyDelete
  3. Ms Hani and Ms Vios ...

    I lak terasa macam baru lepas SPM ajer ... tu ler yg risau ni ... jiwa senantiasa muda gitu!!!!

    Ms Vios;

    Kalau anak Hj Jamil handsome, Hj Jamil tentu lagi handsome kan hahahahhahaa

    (Jgn marah yaaaa Mrs Hjh ... -isteri Hj ler !!!)


    Yes ... time do fly ... no matter whether you are having fun or not!!!

    ReplyDelete
  4. demi tugas tuk negara (RM...ahakss)segala benua sgup d rentasi...hihihi
    u 'olls nyer r n r pun sbegitu! pantas blalu..hihihi

    ReplyDelete