Monday, March 06, 2006

Tak ada T A J U K

Minggu ni makan kat P2 sedap sikit ... sebab stock IKAN, KETAM dan LOBSTER ada baru sampai dari Port Sudan ... so ala ala tiap tiap hari, tema nyer ialah SEA PARADISE gitu ....

Tapi gambar gambar yg nak di siarkan ni tak ada kena mengena ngan makanan ... saja saja nak tunjukkan gamabr yg aku ambik pada petang Sabtu yg lalu ....

Maka terimalllaaaaaahhhhh ...

Burung apa namanya ... tak tau ... tapi yg pasti bruung burung ni banyak kat sini ...

Ni ada lagi burung kat sini ....

Matahari senja ... pekerja pekerja dah bersedia untuk balik ...

Shah di celah celah pagar ... bertanya kabar Zap di Bintulu ...

Matahari petang dah nak labuh ....

Petang hari ... apa lagi ... lepak lepak ler (tak payah tunggu petang, pagi, tgh hari , malam dan setterus.. lepak tetap lepak)

Hairus nak jadi Shaolin Master ...

Inilah wajah Hairus , Si Shaolin Master ...

Ramai ramai borak borak kosong ... pass tu hari hari tanya kat aku mana gambar dia orang !!!! Kkkooossseeerrr ler aku nak layan!!!

Kepada yg nak jaga badan tu ... exercise amat penting .... tgk tu, berbaloi ler penat penat angkat berat!!!

7 comments:

  1. puas la makan seafood bebanyak.. kat sini pak lah suruh be thrifty.. berjimat cermat.. kwang kwang kwang

    ReplyDelete
  2. Tak jugak Hani .... bukannya selalu ... ala ala macam once in blue moon gitu!!! Bukan senang nak dapat seafood kat sini ...

    Pasal Pak Lah ... No koment hehehehhee

    ReplyDelete
  3. seafood mmg best but b careful..nti takut Gout mnanti:)

    *kat lgkawi pun puas mkn seafood..murah gitu!..hikhik

    ReplyDelete
  4. Anonymous3:23 AM

    gazz, lama tak dengar citer....sudi2 kan lah berkunjung ker blog kawe..zafrel.blogspot.com


    zap bintulu

    ReplyDelete
  5. saya suka gambau matahari berlabuh tuh. :)

    ReplyDelete
  6. Sifut banyak kolestrol.

    ReplyDelete
  7. Nong ... Datang ler sini ... nanti sure boleh tgk pemandangan matahari naik dan terbenam gitu ... hehehhehe Thanks

    Trust ... cholestrol ala ala terkontrol gitu ...sebab lama tak jamah kan kan kan ...

    ReplyDelete