Tuesday, March 28, 2006

Milik Siapakah Wajah ini ....

Hari ni, meeting Package 4 kena buat kat Rubkona ... iaitu dalam 70 km dari Thar Jath . Perjalanan mengambil masa lebih kurang 1 jam lebih sikit ajer .... Selalunya dalam perjalanan, kita orang akan tengok jugak progress progress pipeline dan Block valve station nyer ... Kali ni aku ambik muka muka yang ku temui ....

Lagu Sudirman - Milik Siapakah Gadis ni menjadi hiburan di sepanjang perjalanan ...

Maka terimalaaahhhh .....

Aku tak tau samada dia faham ker tak ... janji masuk meeting ... so OWNER tak bising kan kan kan ....
Berbincang ker atau broing yang teramat sangat??? Maklum ler asyik kena corner kiri kanan ajer sebab delay delay delay ......

Saya memang buat kerja ... Pen senantiasa di baju saya ...

Cakap ler apa sahaja .... aku iya ajer ...

Inilah wajah PROJECT MANAGER CPPE - WANG .... perkataan favorite dia CERTAINLY .. ntah apa yg dia certain aku pun tak tau ....
Kalau project ni siap, nanti ada ker wakil wakil AVON ker AMWAY ker datang sini???

Akak tak kisah ... tapi rasa rasa nya ada tak pipe air masuk kat kampung akak dik oiiii ...

Saya nak basikal baru boleh tak???

Aku ni dah sampai tua dah ... project tak siap siap lagi ..... kasi chan ler aku nak main ngan anak cucu lak .....

Kamal duduk kat Thar Jath lama lama pun tak kisah ... sebab dia ramai peminat ... Ala ala macam well blended gitu ngan local ....

Roslan dah tak sabar nak balik ... sebab nak practise dia punya Mandarin kat Mesia esok ... dah hari hari speaking cina ...
Saya tak kisah ... janji supply pin banyak ... boleh saya taruh banyak banyak kat rambut saya ni .. tapi nanti kalau balik Mesia singgah kat SINMAH beli ler lebih lebih saya punya accesories yaaa ...

Kita orang sama ajer .... ada minya tak ada minyak tetap menarik ...

Orang kata Ning Baizura macam muka saya ... iya ker???

Suka gak sebab ada project kat sini, at least boleh ler lepak lepak depan plant ni ...

Akak tak kisah ... Janji bisniess Teh tarik akak maju ....

Apa apa pun .... OGP Tetap NO SATU di Hati Akak .....

Aiiiyyyooooooooooo .... inilah salah satu risiko yg perlu di ambil ....

Kami tak berapa suka sangat ngan mesia ni ... tgk orang orang UN ni .. at least kita orang dapat gandum free .... you all kasi apa kat kita orang???

4 comments:

  1. ...dan saya...nak 'abg2' OGP balik ngan selamat k M'sia bumi Bertuahhh..muhahaha

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh nice moment captured! Suka your photos expecially gamba2 wanita Sudan.. beautiful! Letak la dalam Flickr..

    ReplyDelete
  3. Ann ... To be specific , bukan ABG ABG OGP , Tapi ABG OGP yg sorang to yg kat Palogue ... kan kan kan kan .....

    Hani... Thanks ....

    ReplyDelete
  4. tu of course la..tapi tak ada salah nye sama2 mdoakan kesejahteraan u'olls kat sana...muhahaha

    ReplyDelete