Sunday, March 12, 2006

Nani Si Anak Rusa

Dalam minggu ni, aku begitu penat sekali ... iya ler berulang alik ke RUBKONA, HEGLIEG dua tiga kali ... malam bila sampai ajer kat TJ ..terus flat ... so that is why tak sempat ler nak meng-updatekan BLOG ni , walaupun koleksi gambar2 ada ler jugak ....

Dalam berulang alik tu, aku telah berkenalan ngan N A N I ....

Maka Terimalaaaahhhhhhhhhhhhhhh .......

Inilah Si NANI yang telah berjaya di jinakkan oleh CPPE workers .... Yang hairannya dia ni jinak betul ngan Tuannya ... tapi ngan aku ala ala malu malu dan lari lari gitu!!!

Nani si Anak Rusa ....

Nani hanya mau bermesra ngan tuan nyer ajer!!!

Ooooo ... yang ni tak ada kena mengena ngan Nani ... dia cuma menantikan masa ajer untuk sembelih Nani!!! Zainal ni asyik tanya kat aku bila ler gambar dia nak masuk dalam BLOG ni ... ala ala macam BLOG aku ni ruang Kembang Setaman lak!!!

Terima kasih kat dia orang, kerana setiap kali kalau ke Rubkona, sure dia orang akan masak nyer untuk kita orang ... Zainal and Fadzilli in action in Kitchen ....

5 comments:

  1. ms vios5:42 PM

    First time tgk gambar En Zainal dalam blog.. wah pandai jgk dia memasak erk.. tunjuk talent yaa.

    happy day to all..

    ReplyDelete
  2. 2nd pic of Nani tu cam tengah menagih simpati.. cuteeee sangat! .. Wah maintainnnn gittewww jejaka2 di kitchen.. :P

    ReplyDelete
  3. ms vios ... now I know kenaper Zainal beria ria benar nak suruh I masukkan gamabr dia ... rupa rupanya nak suruh you tgk!! hehehhehee

    Hani ... Nani ... so very d rhythm ones .....

    Hani ... dah terpaksa ... tu ler waktu wife berpantang pun, dia orang ler yg menguruskan segala galanya demi kecintaan dan kesetiaan kepada wife masing masing hehehehehhee

    ReplyDelete
  4. ms vios4:30 AM

    mr ghaz,
    hehehe.. salah tu .. i rasa dia pun nak glemer gak cam org lain.. asyik asrul jer..kui kui kui

    mr zainal - serius bebenor jd chef? hehehe

    ps: mr zainal & asrul jgn mare erk .

    ReplyDelete
  5. ms vios ...

    Dia orang suka tau .... dia orang tak mare ... kalau mare dia org tak kasi permission for me to put their face in the blog hehehehehee

    ReplyDelete