Thursday, March 30, 2006

Selepas 60 hari ......

Selepas 60 hari berhempas pulas di bumi yang gersang berjauhan ngan kaum family .... maka tibalah masa yang di tunggu tunggu .... (Nak sedap lagi ala ala feeling nyanyi lagu raya lak hahhahaha) Balik R n R .....

Hari ni tiga orang balik (Muhammad, Roslan dab Salsabari)... By the way, nama Salsabri bunyi nya macam nama Jawa, tapi aku rasa dia ni Jawa ganu kot ....

Maka terimallllaaaahhhhh ........


Gambar ramai ramai oleh Penduduk penduduk CPF Thar Jath Resort and Spa ..... yang nak balik pada hari ni hanya TIGA orang ajer ... tapi ala ala yang menghantar satu bas gitu!!! Sedih lak gak kan ... rasa sunyi lak camp tanpa mereka mereka ni ... tapi tak apa , lagi lima hari aku lak balik ... pass tu Asrul lak .... Makro tak payah balik ... sebab dia memang orang sini .... duduk ajer diam diam kat sini tauuuu!!!

Penumpang penumpang yang bakal ke Khartoum pada Flight yang kedua .... sebenarnya aku tak pun terlintas nak tangkap gambar mamat ni, tapi seperti biasa, dia orang suruh ambik ... so aku pun tangkap ajer laaahhh ...

Dia ni nak pergi ke Khartoum ... aku rasa dia ni sakit kot ... untuk dapatkan rawatan di Khartoum ... Ntah ler ... sebab dia pun tak cakap banyak kan ....

Ibu kepada kanak kanak tersebut .... ala ala malu malu gitu ... dia mesti seronok nak ke Khartoum ... tapi malangnya , nak jalan jauh jauh pun dia orang ni ala ala lupa nak sental sikit bau badan tu .... bau nya ala ala membuatkan hidung ini kembang kempis gitu!!! Boollleeeyyyy!!!

Ini bapanya .... Mungkin ini adalah penghijrahan mereka hasil minyak bumi yang bertuah ini ... siapa tau???

Salsabri (sun glasses mahal katanya ... OAKLEY namanya ntah ler ... kalau dia beli kat PS Boutique pun sapa yg tau kan kan kan kan ....) ngan Khairul yang tak reti reti nak balik ... aku rasa mau kot setahun sekali ajer dia balik Mesia .....

Muhamad (Kepalanya memerlukan Sun glassess) dah tak sabar nak balik ... Wife dia bakal deliver anytime from now ..... Roslan Chik pun nak balik jugak .... tu ler yang ala ala tersenyum girang ajer ... Kamal hanya setakat balik ke Khartoum ajer ... sebab dia baru ajer sampai kat Sudan ni!!!

2 comments:

  1. antibody budak tu x kuat mb sbb lum wat 'kelar kelar' kat muke kutss..'loose d spirit'
    wahh bsmangat member2 tu nak balik 4 r n r ek..sure Ghazz pun sakann x sabar sabar...kan...kan..kan..hihi

    ReplyDelete
  2. Hehehehe .. pandaiiii puunnn!!!

    Memang budak tu tak kelar kelar lagi dan memang kita dah tak sabar nak balik for R n R hehehehe

    ReplyDelete