Friday, March 24, 2006

Soalan Quiz - Pukul Berapakah waktu Breakfast?

Kalaulah nanti bila balik Mesia aku kata orang orang sini sikap "M" dia ni ala ala very the agung gitu, sure orang orang kat Mesia kata aku cuba nak buat PROPAH atau buruk buruk kan orang kat sini ....

Kalau kita tgk cite ANAK MAMI KEMBALI, si Mami ni ala ala very the tak puas hati sebab menantu dia ala ala very the lambat nak turun ke dapur for breakfast ... tu nasib baik dapat menantu orang Mesia ... ce ler kalau si Mami ni dapat menantu orang sini (tak yah ler nak tulis nama negara dia kan kan kan kan kan ) hhhaaaaaaaa mau penggggsssaaaannnn Mami, sebab orang sini selagi belum kul 11 pagi, jgn harap nak ada BREAKFAST!!!! So macam mana tu???? Betapa "M" nyer ker tak orang sini .... kul 11 pagi baru ler nak ingat akan Breakfast!!! Booollleeeyyyyyy????????

Maka terimalaaaaahhhhhhhh .......

Sesungguhnya TIDUR itu lebih baik dari Sarapan ler wahai En Ghaz!!! Aiiiyyyoooooo ala ala posing manja ker??? Perlu ker???

Ni baru kul 9 pagi, kami perlukan tidur dulu .... Nanti kul 11 pagi baru bangun dan kita fikir pasal breakfast yaaaa ......... Ambik kau ..... datang ler badai atau taupan .... tidur tetap tidur ... Dimana Jua apa sekali jua!!!

Apalaaahhhhhh nak kejar kejar untuk breakfast pagi pagi ni!!!! Kul 11 karang ler baru kita makan yaaa!!!! Panas panas ni , baring baring sambil buat buat laloq best tau ......

Relax relax ler dulu ....awal lagi tu!!!

Kami semuanya penat ni tauuu .... dah 10 minutes kerja ... so nak ler rest rest dulu ... sebab tak breakfast lagi kan!!!

Hehehheee ... apa ler gunanya breakfast awal awal tu ..... meh meh lepak lepak dulu ....

Breakfast??? Apa tu breakfast pagi pagi ni .....

Ni bukannya nak intai kat mana breakfast dah ada .... ni ler contohnya org mesia ... breakfast pepagi lagi, bila kerja tu semanggaaatttt ..... Tapi ingat TANJAK tu jgn NAIK NAIK tau !!!

5 comments:

  1. Negara panas. So tahap aktiviti rendah le.

    ReplyDelete
  2. ms vious6:20 PM

    Hehehe.. teringat zaman2 belajar dulu, cikgu biology saya selalu membebel kat class kita org suruh kurangkan pengambilan vitamin 'M' .. heheheh.. sbb a few of my classmate tak buat homework .. ( bukan saya yaa) .. saya selalu mengamalkan vitamin 'R'.. heehe.

    En Trust,
    I pun setuju dengan u, mungkin factor cuaca yg mencebabkan tahap activiti di sana kureng sikit. Tp dio org breakfast pkul 11 tu kira heavy jgk kan.

    ReplyDelete
  3. En Trust and Ms Vios ...

    Lain padang lain belalang ...
    Jauh berjalan luas pemandangan ...


    Hehehhehe ... itulah ounik ya ...


    Ghazali

    ReplyDelete
  4. no wonder la dorang 'lem'..panas sampai kulit u'olls kering ek..hahaha

    ReplyDelete
  5. ann..
    mne nampak kulit diaorg kering?huhu..

    *mcm kenal je nick nie

    ReplyDelete