Sunday, March 12, 2006

Perjalanan Thar Jath - Rubkona - Heglieg

Walaupun perjalanan 170 km memakan masa 3 Jam setengah dari Thar Jath ke Heglieg ... tapi keletihan tu terubat ngan apa yang kita lalui ....

Nak cerita panjang pun susah kan ...

Maka Terimalaaahhhh ...........

Inilah di antara halangan halangan yang kami hadapi di jalan raya .... aiiiyyoooo kapal korek kat Larut tu tak nak transport jugak ker???

Mengoreng ikan kat Site .... Tgk minyak yg digunakan dalam botol tu ... sure tak kisah berapa kali suling ker kolestrol ker .. apa ker ... janji boleh goreng!!!

Aiiiyyooooo bila ler nak siap kerja .... siap boleh baring baring sambil posing posing lagi!!! Sesuwai ker tu???

Inilah wakil kerja .... kerja dalam 1/2 jam ... rehat yang lebih hehehehehe .....

Bunga Beracun .... Getahnya boleh buta mata tauuu!!!

Inilah "buah" bunga yang beracun tu ....

Budak ni banyak taik songeh!!! Kali pertama aku kasi SD 100 ... sebab tgk waktu aku nak balik dia ala ala nangis .... Kali kedua aku datang ... bila nak balik dia siap guling guling lagi ... kononnya aku nak kasi ler lagi .... eeelllloooooooooo lakonan anda GAGAL berjaya untuk menambat hatiku !!! Hahahahahhaaaaa .... Kecik2 dah pandai BERLAKON!!!! Kooosseerrrr

Pose ala ala LAdy Diana on the AIDS MISSION in AFRICA ler konon kononnya ... tapi rahsianya ... aku tak tarik nafas walaupun pun sepicing ... sebab tak mau hidu bau yang harum semerbak!!!! Perlu ker????

Wajah ceria dan penuh keriangan (Iklan Genting ker? Kota Keriangan???) ... Anyway, budak perempuan ni dulu pun aku dan post gambar dia ... so ini kira nya ala ala gambar terbaru dia ler ... and dia still dara sunti lagi buat masa ni ... maknanya hatinya masih belum di miliki tau!!! (Lain ler CT Nurhaliza ... Hatinya dah di miliki ... dengar kata ngan orang OGP gak ... bukannya ngan DATUK K seperti yg di gembar gembur kan itu!!! Sebab according to CT , Cite dia ngan Datuk K semuanya PROPAH belaka!!!!!)

Haaaaaaaa ....ni ler menatang jadahnya yang nak di pasang tu ..... kat Pipeline GNPOC tu .... yang nak buat HOT TAPPING tu ... ni ler valve dia ...... bolleeeyyyy!!

Anyway, sebab mata dah ngantuk sangat ni (walhal baru kul 9:30 pm) ... so nanti nati kita sambung lagi yaaaaaa ... So tuuunnnggguuuuuuuuuuu ............

5 comments:

  1. ms vios4:36 AM

    Mr ghaz,
    I ingatkan budak tu jer pandai berlakon, u pun pandai jugak berlakon ala-ala Lady D yaaa...

    ReplyDelete
  2. Ms Vios,
    Ghaz memang tunggu peluang nak pose je tu. :P

    ReplyDelete
  3. ms vios8:51 PM

    Ms Hani..
    Mana laa tahu kan nanti Mr Ghaz dilantik jd Duta untuk UNICEF or UNESCO kan.. glemer gitu.. hehehe ;)

    ReplyDelete
  4. Ms Vios,
    wahhhh ni kena berbaik2 ngan Ghaz nih.. nanti boleh kita cakap "oh Ghaz Duta UNICEF tu? oh he's my fren".. naik saham kita.. :P

    ReplyDelete
  5. Aiyyyyooooooo ... perlu ker itu semua???? Hehehhehehee ... Anyway, UNICEF ada kosong ker? Sebab OGP dah nak tutup, leh gak tgk tgk kat situ kan kan kan ....

    ReplyDelete