Sunday, March 26, 2006

Mengejar "BABI"

Rasa rasa nya sesuwai ker menjadi bahan bacaan ... ala ala mengejar BABI gitu!!! Tapi itulah hakikatnya .... Package 4 CONTRACTOR inform kita orang yang dia dah lepaskan BABI yang kedua untuk menolak babi yang pertama ... dan kalau tak ada aral , ala ala dia orang akan dapat semula BABI BABI tu di Heglieg pada hari Jumaat pagi ....

Dan kabarnya di WHCC jugak Hydrotest untuk Tank tu dah nak bermula ....

Walaupun dilabel LEMBAB, maka kami dgn PANTAS dan SEGERA (Itu lawan bagi perkataan LEMBAB), terus ke Heglieg pada tgh hari terik .....

Maka terimaaalllaaaahhhhhhh ..........

Bang bang boleh mintak air tak??? Aiiyyooooo aku terus rasa ala ala sedih dan sayu gitu ... iya ler sebab sekarang ni waktu panas, so "lopak-lopak" semuanya air dah kering ... dia orang ni cari air di mana mana saja ... kesian sangat ......

Nyamannya air mineral ini ....

Inilah sisa sisa yang berjaya di tolak oleh babi babi tersebut .... Memerang pun ada ...

Inilah BABI yang di war war kan itu .... Tapi BABI ini HALAL untuk di pegang ....

Kamal geram sebab progress kat WHCC amat ler slow ... so dia rasa macam nak turun padang ajer buat semuanya itu .... Itulah semangat yang ada kat orang orang OGP ..... (Sebab tu ler TANJAK tu tinggi , tapi tak ler LEMBAB ...kan kan kan kan ....)

Walaupun lembayung senja sudah beransur hilang, namun kerja tetap di teruskan ..... Apakah ni yang di katakan lembab? Mmmmmmm Bak Kata Para Juri AF .... Kena FAHAM CONCEPT tu ... Apakah CONCEPT tu yang sebenarnya .... mmmmmmmm

Anggun , Bergaya dan terus maju ... itulah Motto si Hairus ....

OGP'ians in ACTION .... Motif gambar ni??? Saja ajer nak cite yg Org OGP walaupun TANJAK tinggi, tapi waktu keje , tetap keje ... kan kan kan .....

Sanggup ke mana sahaja , demi project progress .... ini kita orang gambar beramai ramai kat BVS 1 di Rubkona ....

Kesian Abang Abang OGP kannnnn .... Tapi walau apa apa pun , boleh tak kita orang jadi Adik Angkat Abang Abang OGP semua?

Kita orang hairan laaaaa ..... Abang Abang OGP ni semuanya HANDSOME HANDSOME belaka ler hehehheeh tak seperti yang di war warkan oleh orang orang tu .... hehhehehee

Abang Ghaz ooiii .... kami bukannya lembab ... cuma kami ni nak relax relax bawah phon nan rendang ni ... come ler join us ....

Kami warga warga tempatan tetap setia dan menyokong Abang Abang OGP semua ....

Rasa rasa nya bila saya besar nanti, boleh tak saya nak kerja ngan OGP jugak Bang .... Aiiyyooooo waktu tu OGP hanya tinggal nama ajer dik oiiiiii ... sorry yaa ...

Saya suka lihat Abang Abang semua bekerja ..... hehehheheeee Janji saya boleh pose ...

Tuk Batin tgh nak distribute gula gula .... nak bagi pemanis ....

Aiiyyyooooooooo perlu ker pose ini??? No wonder dah NAIK TANJAK!!! Inilah pose yang Rashid Sibil tercari cari !!!!!

Kalau setakat nak buat show tu, anytime kita orang dah ready taauuuuu!!! Kasi ajer prop, sure menjadi!!!

Kami jejaka jejaka kacak dari Tanah Besar, sperti biasa akan tersenyum girang bila nak pose untuk semua .... Hani tak nak hijrah ke Tanah Besar ker?

Masing masing kagum dengan kepetahan John Kwayis dan Kawannya bertutur Bahasa Melayu ... ala ala macam BERTIH JAGUNG ajer bunyi nya .....

2 comments:

  1. penat cari gambar BABI kat sini..rupanya BABI lain..

    Tanah besar? tak leh la Ghaz..sebab mata I dah sepet dah.. nanti cari orang Tanah Besar, dapat anak lagi sepet hehehehehe

    Suka gambo ramai2 yang tengah tengok mamat2 tu cuti kasut.. nice

    ReplyDelete
  2. Hani ... tak apa ... nati boleh buat CLAN baru kat sana hahahahhaaa ....

    ReplyDelete