Thursday, February 23, 2006

FWKO - Free Water Knock Out Tank

Aiiiyyyooooooo ... very the classy punya tajuk ... saja ajer ... nak cite cite kan ... sebab dah tak ada apa nak taruh ... iya ler dah duduk Site ... itu ajer ler yg nampak kan .....

FWKO Tank bertindak sebagai tangki pemisah di antara Air dan Minyak .... tank ni adalah process yang pertama di lalui oleh Minyak Mentah yang di salurkan dari telaga minyak ... Tangki ini mampu mengisi sebanyak 11,945 cubic meter cecair dan beroperasi secara gravity (Air dan m.... (perlu ker cite ini semua???)

Maka terimalaaahhhhhhh ........

Inilah structural structural roof trussess dalam Tangki ni ....


Pipe pipe yang bakal menyedut keluar air dari tangki ni ...

Inilah tank dia .... Free Water Knock Out (FWKO) Tank ... Insya Allah, 05 March ni tank ini akan di hydrotestkan ....

Saya William .... Kak Hani ambil ler saya sebagai ADIK ANGKAT kak Hani ... sebab Abg Ghaz leceh ler ... dia banyak sangat Adik Angkat kat sini!!!!

Boleh berkenalan ngan Cik Hani? Itulah ungkupan yang di sebut oleh Pekerja Pekerja dari China ni .... sebab masing masing ingin tahu siapa itu Hani dan Ann ....

Kita orang sanggup bekerja keras untuk Cik Hani .... Bawalah kami ke Malaysia ....

8 comments:

  1. terima kasih la Ghaz sebab buat promosi untuk I.. China ke Sudan ke .. kan ke we are going towards GLobalization.. so kena go global lah kannnn... :P hahahaha

    ReplyDelete
  2. nice capture yg structure roof..look smthing deffrent

    ReplyDelete
  3. Hani ... bukan ajer mat mat Sudan yg tanya kat I sapa Hani ... orang orang kita pun tanya ... so I suruh ajer dia orang pergi tgk gambar2 you kat fotopages you too ... hehheheheeee

    Ann ... Tak kan Abang Sayang dari Palogue tak tunjuk apa apa kot hehehehheee

    ReplyDelete
  4. aiyooo .. malunyeeee

    dah la tak reti nak ambil gambo kat fotopages tu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. You like the hanging shoes ... so do me ...

    Hehehehe ...

    ReplyDelete
  6. Ghaz, balik2 tunjuk pic yg ada muka dia jer la...haha

    ReplyDelete
  7. Aiiiyyooooo Annn ..... kasi ler "can" kita pun nak glamour jugak ...

    ReplyDelete
  8. Ghaz, i x maksud kan u lah.. i mean my abg yg kat P'LGUE tu..if dia send pic, balik2 muker dia jer la..x macam u semua snap..rasa meriah n i can get info f ur shot..hihihi

    ReplyDelete