Wednesday, February 15, 2006

Takraw Di Petang hari ....

Waktu lepas makan, sementara menanti masuknya waktu maghrib ... selalunya kita orang just duduk lepak lepak atau bersukan ... skipping ler, weight lifting ler atau pun main takraw ... (Aiiyyoooooooo pernah ker tgk aku main takraw???)

Pada waktu ni ler cuaca dia agak nyaman sikit ..... aku suka sangat akan petang di Thar Jath ...

Maka terimaaaallaaahhhhhhhh ....

Petang hari sambil menunggu sembahyang maghrib ..... tak ada apa nak buat, bersukan adalah amalan yang sehat ..... MAJULAH SUKAN UNTUK MALAYSIA !!!

Kan aku dah kata .... dia orang ni pantang tgk aku tangkap gambar ... sure nak suruh jugak aku tangkap gambar dia orang ... pass tu mula ler .... hari hari tanya benda yang sama!!! Hehehhehe tapi aku tak serik, tetap gak ambik gambar dia orang kan kan kan .....

Inilah WILLIAM .... bila dia nampak orang main Takraw, dia pun kuarkan ler bola tu and main tendang tendang kosong gitu ......

Shah ... CONTRACTOR P2 .... aku kesian kat dia orang, muda2 lagi dah bawak diri jauh kat perantauan ... pass tu ala ala dapat "so-called-ill-treatment" gitu .... (Aiiyyooooo pass ni sure ler aku ni kena queries lak .... nak jadi Martin Luther King ker???? ) (Tak ... aku rasa cuma nak kekalkan crown Miss Congeniality ajre .... hehhehe)

Tgk ler ... macam baru lepas sekolah ajer .... tapi dia orang suka sebab katanya bukan senang nak dapat gaji besar (I heard general workers dia orang dapat dalam RM 4,000 ajer sebulan )

Inilah tenaga tenaga Anak Malaysia yang membina project ni ... hehehehhehehee

Cleaner Bilik dan Office ..... Namanya kalau aku tulis, aku sendiri tak leh nak sebut hehehehhehe

Milli ... or Shamili ... Technician Telecomm dari CONTRACTOR .... Aku rasa muka dia manis sangat ..... dalam dua pose yg berbeza ....

10 comments:

  1. ms vios3:10 AM

    wah.. byknya gambar close up jejaka2 malaya & sudan utk post kali ni. Which one is single & available? kui kui kui ... ;) just kidding!

    ReplyDelete
  2. MS Vios ... hehehehee semuanya available .... tapi itu kena tanya tuan punya badan ler

    hahahhahahaa

    ReplyDelete
  3. err.. rasa macam nak pack my bag dan pindah ke sana.. many available men! :D

    tapi kena berebut dengan ms Vios haha

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:22 AM

    huhu...incik ghaz :) kim slm sama itu shah ok.comey~

    ReplyDelete
  5. Dear Hani and Cik Anonymous ... amboiiii ... kita yang dah kertu and senja ni tak ada sapa pun nak kirim salam kan kan kan ... hehehehheheeee

    (Mmmmmm boleh bukak agency ni ... heheh)

    ReplyDelete
  6. ms vios2:42 AM

    ms hani..
    tak per, persaingan yg sihat :) As far as i know, org kat sana sumer ngaku 'single'.. iyer tak mr ghaz? .. hehehhe

    ReplyDelete
  7. ms vios and miss hani .... so bila nak register ni ...

    registration fees hehehhee ...

    ReplyDelete
  8. wah ada registration fee lagik.. ni ada money back guarantee tak kalau performance not up to expectation?

    haha

    tak pe.. I book Milli tu.. sweet! :D

    ReplyDelete
  9. Money Back Guarantee ... ehehehhehee it is all in the packages ...


    Hehhehehe

    ReplyDelete
  10. Misha Aziz5:59 AM

    gazzz...

    ratu-2 kat bintulu menangis la tengok gambar2 uolsss...kim salam kat si mamat pakai cap tu..si milie tu...suka sagtzzz..


    Misha yg cantik dari bintulu...

    ReplyDelete