Saturday, February 18, 2006

Thar Jath Development Project Aerial View

Sebenarnya aku tak pernah naik helicopter sebelum aku datang ke Thar Jath ni ... nasib baik ler PM aku sudi nak jemput aku naik helicopter ngan dia ada beberapa occasion .... dan yang terbaru ialah waktu Hashim Wahir, PETRONAS Country Office datang melawat ke tempat kita orang ...

Maka terimallaaaaahhhhh .....

Sebelum menaiki Heli ... Heli ni boleh muat 12 orang penumpang ....

Package 1A - Accommodation Complex .... Tak lama lagi siap dan boleh di duduki ...

CPF Area .... Dari Helicopter

Di OGM ....

Penuh semangat Hasnul d' PM bagi briefing .....

Aiiyyooooo perlu ker posing posing kat atas TANK tu????

Kamal dan pekerja pekerja JCC ... Bergambar kat atas FWKO tank ...

Bekerja bersama sama ... dari negara India, Malaysia, dan China (Sebab tu ler kita pun boleh hidup harmoni dalam satu negara ...)

Pekerja JCC ... dia orang ni datang very the ulu katanya .... suka dia tgk orang Malaysia boleh cakap Cina gak ...

Bukan setakat Malaysia, India dan China .... dari Italy pun ada ......

Ni salah satu telaga di MALA ....

3 comments:

  1. nice capture...pic Telaga at Mala tu..thn bila projek kat sana siap?

    ReplyDelete
  2. Mala punya project banyak .... ala ala macam SAtellite Town gitu ... it will be ongoing and continous .... bila siap , ianya berperingkat peringkat ....

    (Perlu ker nak cite ini semua???)

    ReplyDelete
  3. (Perlu ker nak cite ini semua???)

    i think ok jer..can get info what..ahaks..

    ReplyDelete