Tuesday, February 21, 2006

Selasa ... 21 Febraury 2006

Pada Selasa, 21 February 2006, semalam, aku dan the rest of the project team telah berangkat ke Rubkona untuk meeting ngan P4 CONTRACTOR .... biasalah .. kalau dah berjalan, tu tentu ler penat .....

Tapi sebab orang kata jauh perjalanan, luas pemandangan ... maka tak ler terasa penat sangat .... kali ni aku tak leh tangkap banyak sangat gambar ... sebab sibuk ngan meeting kan ....

Maka Terimalaaaahhhhhhh .......

Jan dgn muka upset nya ... sampai kena hisap rokok sebab tension ngan progress yang di tunjukkan oleh CONTRACTOR ....

Termenung memikirkan bila ler benda ni semuanya akan selesai ...... Apakah JANJI JANJI MANIS dia orang ni akan berterusan???

Cantik tapi beracun!!!

Dengan penuh semangat .... Fadzilli, Jan dan Bad .... di Block Valve Station no 3/4

Tak apa .... kalau tak siapkan jugak ... katil dah ada ... kita akan tunggu dan tidur kat sini ajer ... biar sampai siap kan kan kan ......

Inilah CONTRACTOR kita orang .... Gabungan CHINA dan SUDAN .....
Muka muka keriangan dan kesukaan .... tiada sebarang masalah atau rintangan ....

Actually dia roang berebut rebut ngan aku , mana ler tau kot kot aku ada apa apa nak kasi ker ... anyway, sebenarnya aku dah beli satu paket besar candy ... tapi dah kena kebas ngan Mat Sentul kat camp Rubkona .... Fadzilli kau dah check ker sapa yg curi candy aku tu????

Gembira sakan .....

Yang ni ..... tiada kena mengena ngan GEMBIRA dan MAT SENTUL ... ni ler AJEEY ... pengunjung BLOG SETIA ... walaupun jauh ... BLOG aku tetap dia kunjungi ....

Ajeey dan peminat setia dia .... Tetapi bak kata Ajeey, cantik macam mana pun .... bagi seorang suami, WIFE dia tetap NO 1 .... hehehhehehe

5 comments:

  1. Ghaz,

    I love the pictures of the kids in Sudan.. they are sooooo amazingly cute!


    Ajeey,
    wahhh! Sweet ... macam hero hindustan.. :P .. eh ke macam gangster dalam citer hindustan... hehe jangan mare... Itu dekat Oslo ke? brrrrr sejukkkk

    ReplyDelete
  2. Iya ker Hani ... Tak apa, nanti I tangkap banyak banyak and post kan kat sini .... I siap suruh dia orang buat dedication gitu ... booollleehhhh!!!

    Ajeey orangnya manis manis gitu ... apa P Ramle kata, walaupun hitam ku pandang manis ....

    ReplyDelete
  3. anak2 Mat Sentul, even dpt soft drink o mineral botol yg dah tgal skit pun still feel so hepi ek. rencah dunia")

    *at last..muka jejaka kmbg staman di entry kan..(jejaka k?..haha)

    ReplyDelete
  4. Dear Ann ...

    Itulah dunia .... rasa sedih gak kan kan kan .....

    ReplyDelete
  5. Anonymous12:47 AM

    When read yr blog make me feel nearer to my hubby. He's somewhere in Sudan also. keep on posting..

    ReplyDelete