Sunday, February 12, 2006

Kerinduan ....

Hari ni masuk 12 hari dah aku meninggalkan rumah ... maka timbullah rasa rindu sangat kat isteri, anak anak serta kaum family aku di Mesia ...

Bila malam, terkenang kenang dan bila tgk gambar anak anak terasa macam nak nangis ajer ... tapi apakan daya ... demi USD kan kan kan .... Tak sabar rasanya untuk project ni siap dan boleh balik ke Mesia dan bersama sama keluarga semula ....

Maka terimallaahhhhhhh .....

Aisyah Syafiqah ... gambar ni aku ambik kat kedai gambar waktu kita orang nak buat gambar passport ...

Kalau Kakak dah posing , Iman sure nak posing jugak ....

Iman favorite things at Mall ... kalau dia jumpa mainan ni, pasti dia nak naik dulu, kalau tak dia tak nak jalan ....

Aisyah, Iman dan Akmal Syafiq .... Akmal Syafiq favorite dia nak orang dukung ajer ... kalau letak sure ler dia nangis punya ....
Kan aku dah kata, asal jumpa ride ajer , sure Iman nak naik punya!!!

Akmal Syafiq ... Makin hari makin membesar ... kejap dah tiga bulan usianya.

Main ride lagi!!! Iman ler yang paling gembira sekali!!!

Aiiyyooooooo dalam tidur pun boleh senyum ker?

Ini muka tidur yang sebenarnya ....

Penat berjalan ..... makaaannnn timee!!! Semuanya gembira ... ibu dan anak !!!

Riang dan gembira di taman .... arrgggghhhhh I do really miss my kids ....

Iman trying to focus and balance on the swing .....

Ready to swing .....

Aisyah dan Iman di Taman Permainan kat Bukit Jalil ....

Iman main Jongkang Jongkit ...

Aisyah Syafiqah .... Dah masuk enam tahun dah .... cepat betul masa berlalu ....

Aisyah paling suka, siap beli baju renang yang baru lagi lak tu!!!

Ibu dan Akmal Syafiq ... Kita orang dapat bilik upgrade waktu duduk kat Sunway Lagoon Resort ... seronok jugak ... sebab boleh gi mandi di Sunway lagoon!

Aisyah konon kononya buat Synchronised swimming gitu!!!

Akmal Syafiq pun suka jugak cuti cuti Malaysia kan kan kan .......

4 comments:

  1. At least kerinduan Ghaz, kami ketahui. tapi kerinduan isteri & anak2 Ghaz mesti tangkap shahdu..hihi
    *apa ubat rindu bila kita bjauhan dgn psangan?..ahaks

    ReplyDelete
  2. yr kids are sooo cute! Wifey pun cute! :)

    ReplyDelete
  3. Ann ... aiiyyoooooooo ... kita tak dapat nak jawab soalan Ann tu ... sebab kita ni bukannya Dr Fadzillah gitu!!!

    ReplyDelete
  4. Hani .... thanks .... you pun apa kurangnya


    hehehhehee

    ReplyDelete