Wednesday, February 15, 2006

Santa Claus is coming to towwwwnnnnn .....

Baru baru ni , waktu aku pergi ke Rubkona ... and on the way balik ke Thar Jath semula, Jan ada kata anak dia si Ahmad Hazim ada kirim gula gula untuk anak anak tempatan .... iya ler bebudak pun tau perasaan kesian kat dia orang ni .....

(Bila kat sini memang rasa macam beria ria nak bawak something for them ... bila kita sampai ajer Mesia for R n R ... lupa semua kat dia orang hehehehhehee ...)

So bila kita orang terserempak ngan anak anak tempatan tgh main main kat tepi Jalan , kita orang pun berhenti dan Jan pun distribute ler gula gula tu kat dia orang ....

Tapi dia orang ni ala ala macam ada tamak sikit .... kasi sebutir tak nak ... berebut rebut nak banyak ....

Maka terimalaaahhhhh ......

Berebut rebut nak ambik gula gula yang Ahmad Hazim kasi tu ....

Jan dgn sibuknya menerangkan kat dia orang "satu sorang ... satu sorang ..."

4 comments:

  1. ms vios5:27 PM

    Soo sweet of Ahmad Hazim... ;)

    ps: nak berkenalan boleh.. heheheh

    ReplyDelete
  2. that would have been fun! I wish u wld take portrait pic of the kids.. tapi ramai la pulak kan...

    ReplyDelete
  3. Ms Vios .... Tapi kalau you nak ajak dating gitu, kena ler tunggu 10 tahun lagi kot ... hehehehehehe

    Itu kena ler tanya kat Ayah dia kan ......

    ReplyDelete
  4. Hani .... I have a lot of potrait of the kids/adult (local) ... tgk ler artikel yg lepas lepas .... anyway ... ari tu I ke your fotopic ... tak tau yg you pun minat tangkap gambar gak!!!

    ReplyDelete