Wednesday, February 08, 2006

Siri Menjelajah Iran - Bahagian Keempat

Selepas "bermain-main" dan "berposing-posing" dgn pemandangan salji, perjalanan kami di teruskan ke ala ala macam pekan dia ler (Ala, kalau kat US tu, kan kita ada VAIL, ASPEN gitu!!!) ... untuk menghilangkan dahaga ....

Maka terimalaaaaahhhhh ....

Inilah so called ASPEN TEHRAN .... hehehehhee

Pekan Peranginan ....

Buah buahan segar di jual terus oleh petani ...

Aiiiyyooooooo tak terliur ker tgk asam asam ni!!!!

Perlu ker nak beli pakaian Bundle di tehran?

Limau akak adik .... Segar segar dari ladang ... dan perhatikan tulisan nombor dalam huruf jawi dia ... tak sama macam Arab ... dah di simplify kan sikit .... heheheehh

Aiiyyooooooo kalau handsome macam ni kat Mesia tak perlu nak jadi ala ala waiter kat luar dik ... sure Julie Dahlan and Tiara Jacq berebut nak ambik you jadi dia orang punya film star dik oiiii !!!

1 comment:

  1. ms vious6:02 PM

    Fuyoo.. handsome laa mamat dalam gambar yg last tu.. bukan Julie Dahlan and Tiara Jac jer berebut... I pun nak masuk dalam my list gak ler ... ;)

    ReplyDelete