Saturday, February 11, 2006

Siri Menjelajah Iran - Bahagian Keenam

Aiiiyyoooooo bila ler kisah trip ke Tehran ni nak abis abis ni …. Asyik asyik nak propah pasal gi Tehran ajer kan kan kan ….

Kali ni aku akan paparkan wajah wajah Tehran ….

Maka terimalaaaahhhhhh ......


Budak pump station .... dia suka bila aku ambik gambar dia .... siap suruh aku ambik banyak banyak lagi!!!


Ibu Sadegh ... dah tua ... dah bongkok tiga dah pun ... dia duduk ajer skg ni, sebab dah tak larat .... muka dia macam muka Sadegh betul betul ... pass tu aku tgk jari jemari dia pun macam jari jemari Sadegh .....

Kakak Sadegh ... dia ni ler yang bersusah payah masak ler pelbagai lagi .... by the way, husband dia Mahadi ler ....

Anak Sadegh …. Bahareh … tak leh nak cite lebih lebih ler kan kan kan … tapi aku suka tgk hidung dia, very SHARP and mancung gitu!


Ni lagi satu senyuman yang di lemparkan oleh pelayan restoran tu …. Khas buat Ms Vios, Kak Neeta dan Ann …. Dia tunggu you all semua tauuuu!!!!

Ni lagi khas buat Kak Neeta, Ms Vios and Ann …. Abg abg ni tunggu you all tauuu!!!!

Noi dan Aziz .... Tak ada kena mengena ngan Tehran tauuu

5 comments:

  1. Ghazzzz...koser ngan mamat2 tu..muhahaha..ku hanya memuja jejaka Melayu saja..hihihihi

    ReplyDelete
  2. Ann ..... Kalau koser ngan Mamat2 tu, apa kata I kenalkan you ngan Noi tu ... dia masih single and he told me dia dah ready untuk akhiri zaman bujang dia ... macam mana tu???

    ReplyDelete
  3. hahaha..koser poser la ghaz!...hahaha...cukup lah ku memuja & setia kat my abg ogp..muhahaha..sape ek?! ahakss

    ReplyDelete
  4. Aiiyyyooooo siapakah yang bertuah di OGP tu Ann??? Siapa dia itew? Boleh kita tau?

    ReplyDelete
  5. Ahakss!!..susah2 ajer nak tau..x per as long as kita still bley bkawan d'sini..no sweat! i really enjoy read ur blog!:D
    *dia x sama block ngan Ghaz* ")

    ReplyDelete